Ceyhan'da dezenfekte tüneli kuruldu

Ceyhan'da dezenfekte tüneli kuruldu
  • 14 Nisan 2020, Salı 17:31

Ceyhan Belediyesi koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında tedbirlerini arttırmaya devam ediyor. İlçede koronavirüs salgınına karşı önemleri üst seviyeye çıkarıldı. Yaya trafiği en fazla olan Çamlıyol İnönü Bulvarı ve Kızılay Caddesi’ne dezenfekte tüneli kuruldu.

 Yüzde Yüz Ekolojik Solisyon Kullanıldı

360 derecelik açıyla ve otomatik sensörler aracılığı ile devreye giren tünel solüsyon buharı salgılayarak vatandaşları dezenfekte ediyor. % 100 ekolojik ürünlerden üretilen solüsyon ve buharının insan sağlığına hiçbir zararlı etkisi bulunmayan dezenfekte tüneli ile salgının daha fazla kişiye bulaşmasının engellenmesi hedefleniyor.

“Bizim İçin Hemşehrilerimizin Sağlığı Çok Önemli”

Vatandaşların salgından etkilenmemeleri için önlemleri arttırdıklarını belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Ceyhan’da çok yoğun bir şekilde kullanılan caddelerimizde önlemlerimizi en üst seviyeye çıkardık. Bizim için hemşehrilerimizin sağlığı çok önemli. Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Hemşehrilerimden de kendi sağlıkları için tüm bu önlemlere uymalarını rica ediyorum. Lütfen evlerinizde kalın ve aldığımız tedbirlere uyun ve uygulayın. Bu hepimizin mücadelesi; bu felaketi her birlikte aşabiliriz” diye konuştu.

Derman mı, Dert mi? Derman mı, Dert mi?

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık