“CUMHURBAŞKANI’NA TEK ADAM DİYENLER DÖNÜP İÇLERİNE BAKSIN”

“CUMHURBAŞKANI’NA TEK ADAM DİYENLER DÖNÜP İÇLERİNE BAKSIN”
  • 22 Nisan 2020, Çarşamba 22:38

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı, Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Sözlü, Metropol Fm’de katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kısa bir süre önce Türkiye gündemine oturan, sosyal medyada mizah konusu olan ve yatsıya kadar bile yanmayı başaramayan ‘Sahra Hastanesi’ iddiasıyla ilgili “Hükümet yapamadı biz yaptık diyerek siyasi bir kazanç elde etmek istediler ve bunu yalan söyleyerek yaptılar sonucunda da rezil oldular. Türkiye’nin şuan bir sahra hastanesine ihtiyacı yok ancak olursa dahi bir belediye başkanı bunu izin almadan yapamaz. Beceriksizliklerini mağduriyet üzerinden kapatmaya çalışıyorlar. Halka yardımlarının engellemeye çalışıldığını söyleyenler Adana’da ekmek üretimini yarıya düşürdüler bu süreçte. Madem tek derdiniz halka yardım etmek öyleyse edin, nakti yardımı en kolay yapabilecek olanlar belediyelerdir. Buyursunlar evde öğrenimlerine devam eden öğrencilere yardım etsinler, kim engeller bunu?” dedi.

“GEÇMİŞ DÖNEMİ KARALAYARAK DAHA NE KADAR GÖREVE DEVAM EDEBİLECEKSİNİZ”

Mevcut Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 20 günde tamamlanabilecek,  yüzde 75'i tamamlanmış Girne Köprüsü, Yüreğir’i Adana’nın Suriye’si görüntüsünden kurtaracak olan Yavuzlar Köprüsü’nü tamamlamaktan imtina ettiğini aktaran MHP Genel Başkan Baş Danışmanı Sözlü, “Adana Büyükşehir Belediyesi’nin borcu vardır ancak kaynağı Hüseyin Sözlü değil; metrodur. Bir yıldır hiçbir yatırım yapmayıp dönemimizde başlattığımız kırsal kalkınma hamlesi kapsamında yaptığımız silaj yardımını dahi vermediler” dedi ve “Bir belediye başkanı geçmiş dönemi kötüleyerek ne kadar göreve devam edebilir” diye sordu.

“CUMHURBAŞKANI’NA TEK ADAM DİYENLER DÖNÜP İÇLERİNE BAKSIN”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tek adam sözleriyle eleştiren CHP zihniyetinin dönüp kendi partilerinin Adana Büyükşehir Belediye Başkanına bakmaları gerektiğini ifade eden Sözlü, “Adana Büyükşehir Belediyesi’nin şuan bir genel sekreteri yok, vekaleten atanmış ancak yetkisi yok. Kurumdaki müdürler yalnızca imza atabiliyor, karar verme yetkileri yok.  Mevcut Adana Büyükşehir Belediye Başkanı hala Seyhan Belediyesi’ni yönetmeye çalışıyor. Oradaki belediye başkanının partinin baskısı dolayısıyla sesi dahi çıkmıyor, Karalar’ın Seyhan’da yaptıklarını anlatamıyor. Kent meydanı diyerek Seyhan’daki icraatlarının tüm kokuşmuşluğunun kaynağı olan rant meydanının hesabını veremez çünkü” dedi.

Zeydan, Kılıçdaroğlu'nu rezil etti Zeydan, Kılıçdaroğlu'nu rezil etti

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık