Ak Parti delege seçimini yaptı

Ak Parti delege seçimini yaptı
  • 15 Aralık 2019, Pazar 14:22

AK Parti Adana teşkilatlarında kongre süreci delege seçimleriyle devam ediyor. Şölen havasında geçen delege seçimlerinin ardından ilçe kongreleri başlayacak.
Delege seçimleri, Pozantı, Çukurova, Seyhan ilçe teşkilatlarıyla başladı. Ceyhan, Sarıçam ve Yüreğir’de delege seçimleri yapıldı.

 

Seçimlere AK Parti Adana İl Koordinatörü Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Adana İl Başkanı Mehmet Ay, ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Şölen havasında gerçekleşen delege seçimlerinin ardından ilçe kongreleri başlayacak. İlçe kongreleri tamamlandıktan sonra da AK Parti Adana İl Başkanlığı Kongresi yapılacak.
Adana İl Koordinatörü Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, AK Parti'nin Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türk siyasi tarihine damgasını vuran bir parti olduğunu hatırlatarak "Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 18 yaşını doldurmuş, 17 yıldır iktidarda olan millete hizmet etmekten başka bir derdi olmayan bu partiye halkımız ilk günden itibaren sahip çıktı. Ve sahip çıkmaya da devam ediyor. Delege seçimlerimizdeki coşku ve teveccüh bunun göstergesidir” dedi.
AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay da, ilk günden bu yana AK Parti’ye üye olan ve çeşitli kademelerde görev yapan tüm dava arkadaşlarına emeklerinden dolayı teşekkür ederek, ahirete irtihal edenlere de Allah'tan rahmet diledi.


Kongre süreci kapsamında büyük bir şölen havası içinde delege seçimlerini gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Ay, "Teşkilat mensuplarımızın yoğun katılımları ile delege seçimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Kongre sürecimiz kapsamında delege seçimlerimize yoğun katılım sağlayan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Delege seçimlerimizin ve 7. Olağan Kongre sürecimizin partimize, ilçelerimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Mehmet Ay teşkilatı ayağa kaldırdı Mehmet Ay teşkilatı ayağa kaldırdı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık