Ceyhan'lı Vatandaşlar, AK Parti Adana İl Başkanına Tepki Gösterdi!

Ceyhan'lı Vatandaşlar, AK Parti Adana İl Başkanına Tepki Gösterdi!
  • 21 Haziran 2022, Salı 23:25

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay'ın Ceyhan'a gerçekleştireceği ziyaret, sosyal medyada gündem oldu. Uzun zamandır Ceyhan'a gelmeyen ve geldiğinde de ilçe binası dışında hiçbir ziyaret gerçekleştirmeyen Mehmet Ay'ın bu kez esnaf ziyareti yapacağı öğrenilmişti. Ay'ın Ceyhan'a geleceğini duyan vatandaşlar; "Körler sağırlar birbirini ağırlar." sözleriyle tepki gösterdi. Aynı senaryoların olacağı, ilçe binasına gelip, birkaç yere göstermelik ziyaretlerin olacağı ve fotoğraf vererek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bir kez daha yanıltacaklarını ifade eden Ceyhanlı vatandaşlar, Ay'a tepki gösterdi. 

İşte sosyal medyada Mehmet Ay'a tepki gösren vatanların yorumları:

Ceyhanlı vatandaş haklı çıktı!

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay'a tepki gösteren Ceyhan'lı vatandaşlar haklı çıktı. İl Başkanı Mehmet Ay ceyhan ziyaretinde kendi yönetiminde yer alan yönetim kurulu üyelerini ve eski ilçe başkanlarını iş yerinde ziyaret etti. Daha sonra Ceyhan'ın Atatürk Caddesi'nde birkaç esnaf ziyareti yaptı. Uzun zamandır Ceyhan'a gelmeyen ve geldiğinde de sadece ilçe binasına gelip giden Mehmet Ay'a Ceyhan'dan tepki geldi. Ceyhanlı vatandaşların ellerini sıkmaktan imtina ettiğini söyleyenı AK Parti'ye gönül vermiş bazı vatandaşlar, tepkilerini böyle dile getirdi: "Biz, vatandaşlarla iç içe olan il başkanı olsun istiyoruz, biz sorunlarımızda yanımızda ve ulaşabilecek il başkanı istiyoruz, bizlere yukarıdan bakan ve ulaşılmayan il başkanları istemiyoruz. İlçe Başkanımız Sami Özsoy'u yalnız bıraktılar, partimiz Ceyhan'a bölünüp duruyor kimsenin umurunda değil. Önce millet diyen Cumhurbaşkanımızın yanında olacaksansız, göstermelik yanında olmayacaksınız.Ceyhan sahipsiz bırakıldı" diyerek tepki gösterildi.

Ceyhan'ın İstiklal Mahallesi'nde 'mahalle toplantısı' düzenleyen Ceyhan Ak Parti İlçe Teşkilatı, Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Korkmaz'ın İstiklal Mahallesi Muhtarı olan babası Muhtar Mahmut Korkmaz'ın mahalle sakinlerini birbir toplayıp, kalabaık oluşturması için çalıştığı öğrenildi. Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Korkmaz'ın mahallesi'nde gerçekleşen toplantı sonrası, "Göstermelik algı yaratıldı, başka mahallede toplantıyı yapmaları imkansızdı, Mehmet Ay'ı da Ceyhan'da böyle avuttular "denildi. 

 

Tam Adana Gazetesi'nin 10 yıl coşkusu! Tam Adana Gazetesi'nin 10 yıl coşkusu!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık