Ceyhan Belediyespor, Kadınlar Bölgesel Basketbol Lig’inde mücadele ediyor

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın göreve gelmesiyle yeniden kurulan Ceyhan Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Menderes Spor Salonu’nda İstanbul Feneri’ni 66- 44 yendi. Yepyeni kadrosu ile sahalara dönen Ceyhanspor ise evinde Eşmekaya Sultanhanı Spor’u 4-0 mağlup etti.

Ceyhan Belediyespor, Kadınlar Bölgesel Basketbol Lig’inde mücadele ediyor
  • 13 Kasım 2019, Çarşamba 21:25

2014’te Bayan Basketbol Takımı’nın kapatılmasıyla basketboldan uzak kalan Ceyhan, basketbol takımının Belediye Başkanı Kadir Aydar tarafından  “kadın” vurgusu yapılarak yeniden kurulması ve iddialı transferleri ile Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde favori takımlar arasına girdi.  Basketbola verdiği desteği futboldan da esirgemeyen Ceyhan Belediyesi Ceyhanspor’u da şaha kaldırdı. Ceyhanspor Bölgesel Lig’te son dört haftayı galibiyetle tamamladı.

 

“Ceyhanspor Hak Ettiği Yere Gelecek”

 

 Hafta sonu hem Ceyhan Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nın hem de Ceyhanspor’un galibiyeti  ile  sevincini dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar; “ Her iki takımımızı da tebrik ediyorum. Şehrimizin gururu takımlarımız, eski yönetimler tarafından içler acısı hale getirilmiş.  Hatta basketbol takımımız tamamen kapatılmış.  Sıfırdan, yepyeni bir takım kurduk. Zararın neresinden dönersek kardır.  Takımlarımıza elimizden gelen desteği veriyoruz. İnşallah takımlarımızda hem Bölgesel Amatör Lig’te hem de Kadınlar Bölgesel Basketbol Lig’inde şampiyon olarak bizi sevindirecekler. Artık Ceyhan’ın onuru, tarihi şereflerle dolu Ceyhanspor ve daha şimdiden favori takımlar arasına giren Kadın Basketbol Takımımız bize emanet. Takımlarımız bizim dönemimizde hak ettiği değere kavuşacak. Teknik direktörleri Levent Deringöl ve Serhat Koç kendi alanlarında tecrübeli ve başarılı hocalar. Takımlarımızın çok iyi transferleri de var. Biz sporcularımıza inanıyor ve güveniyoruz.  Ceyhan, sporda da hak ettiği yere gelecek” sözleriyle takımlara destek verdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık