Ceyhan Ak Parti'de ilçe Başkanı değişecek sesleri yükseldi

Bünül gidiyor, İlhami Kolukırık mı geliyor?

Ceyhan Ak Parti'de ilçe Başkanı değişecek sesleri yükseldi
  • 11 Kasım 2019, Pazartesi 18:12

Ak Parti’nin kongre sürecinde il ve ilçe başkanlarının belirlenmesi için genel merkezin hummalı çalışması sürerken, Ceyhan’da da kazan kaynamaya devam ediyor.

Ak Parti Ceyhan ilçe başkanı Muhammed İslam Bünül’ün yerine gelecek isimleri belirlemede söz sahibi olan bazı milletvekillerin, Bünül hakkında genel merkeze yanlış raporlar verdiği iddia edildi. Ak Parti’de bugüne kadar görev alan eski ilçe başkanlarının birçoğunun Bünül’e karşı olduğu ve önceki dönem meclis üyelerinin de aynı tepkiyi gösterdiği, Bünül’ün ötekileştirdiği yöneticilerinde istifa ederek, partiden koptuğu ve hala yönetimin içinde bulunanların da istemediği biliniyor.

Bünül’ün yerine oturacak ismin kim olacağı tartışılırken, Ceyhan gündeminde sıkça adı zikredilen Bulut Sürücü Kursu Sahibi İlhami Kolukırık’ın, yeni dönemde Ak Parti’nin ilçe başkanı olacağı konuşulmaya başlandı.

Devlet Başkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sıkça ifade ettiği “Samimi olun, sıkmadık el bırakmayın, çalmadık kapı kalmasın” sözlerini nakış nakış işleyen Ak Partili İlhami Kolukırık’ın, esnaf ziyaretleri sırasında, “İlçe Başkanı olayım, olmayayım. Dava adamlığı neyi gerektiriyorsa, biz ondan yanayız. Devlet Başkanımız ve Genel Başkanımız kime görev verirse versin, emri başımızın üstüdür ve Ak Parti’yi en iyi şekilde yönetecektir. Mevcut ilçe başkanımız görevini sürdürmektedir. Görev verildiği takdirde de, bir nefer gibi hizmetkar olacağımızdan kimse kuşku duymasın” açıklamalarında bulundu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık