Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'in şoförü ve beraberindeki 2 kişiye gözaltı!

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'in şoförü ve beraberindeki 2 kişiye gözaltı!
  • 31 Ekim 2022, Pazartesi 22:09

Ceyhan AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından İnönü Bulvarı'nda asılı olan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama afişi, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından tahrip edildiği öğrenilmişti.  AK Parti Ceyhan İlçe Başkanlığı'nın suç duyurusunda bulunmasıyla, gerçekler günyüzüne çıktı. Ceyhan Emniyet Müdürlüğü'nün araştırması sonucu, MOBESE kameralarına yakalanan şahısların Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'in şoförü olduğu ve beraberlerindeki 2 kişininde bulunduğu tespit edildiği ve gözaltına alındığı öğrenildi. 

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy, daha önce afişlerle ilgili sosyal medyadan açıklamalarda bulunmuştu. Bugün, Ceyhan’ımızın bazı noktalarına 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle astırdığımız tebrik afişlerimizin birtakım kendini bilmezlerce kesilerek tahrip edildiğine üzülerek şahit olduk. Üzerinde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resminin ve şanlı Türk Bayrağımızın olduğu, hiç bir siyasi mesaj içermeyen bu afişleri tahrip eden kişi yada kişileri şiddetle kınıyorum.

Bugüne kadar hiç kimsenin milli ve manevi değerlerimize, AK Parti’mizin kurumsal kimliğine saldırmasına müsaade etmediğimiz gibi bu hadsiz eylemi yapanlara da fırsat vermeyecek, yaptıklarının yanlarına kâr kalmasına göz yummayacağız. Bu çirkin saldırının aydınlanması için önümüzdeki günlerde ilgili mercilere başvurumuzu yaparak konunun takipçisi olacağız.

Tüm Ceyhanlı hemşehrilerimize ve kamuoyuna saygıyla duyurulur...

 

Ceyhan'da AK Parti afişine çirkin saldırı Ceyhan'da AK Parti afişine çirkin saldırı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık