Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’den alelacele açıklama geldi

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’den alelacele açıklama geldi
  • 13 Haziran 2020, Cumartesi 2:51

Ceyhan kamuoyunu sarsan iddialara cevap gecikmedi. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem sosyal medyada gündeme gelen Ceyhan Belediyesi tarafından yardım kolilerinin HDP Ceyhan İlçe Başkanlığı’na verildiği haberleri üzerine çok sert açıklama geldi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Şunu çok net bir şekilde söylemek isterim; Bizler sadece Ceyhanlı hemşerilerimizin zor gününde yanında olduk ve hiç bir şekilde Ceyhanlı hemşerilerimiz dışında koli yardımında bulunmadık. Geçtiğimiz günlerde mahalle muhtarlarımız ve meclis üyelerimizle beraber dağıttığımız koli yardımlarını sanki terör örgütlerine dağıtılmış gibi göstermek vatandaşlarımıza yapılan bir karalamadır. Bu saldırı sadece bizlere değil, vatandaşlarımıza da yapılmıştır. Dağıtılan tüm koli yardımlarımız Ceyhan’da yaşayan ve pandemiden etkilenen maddi durumu olmayan vatandaşlarımıza yapılmıştır. Ceyhan belediyesi olarak seçildiğimiz günden bugüne kadar bizler halkımızın yararına ve menfaatine uygun olarak hareket ettik. Ne biz Ceyhan Belediyesi nede Millet ittifakının diğer belediyelerini hiç kimse terör örgütleri ile yan yana getiremez ve ilişkilendiremezler. Bizler teslim edilen emanetin farkındayız ve bu kutsal emanete son güne kadar sahip çıkacağız. Bundan hiçbir hemşerimizin kuşkusu olmasın. Bu ülkenin polisi, savcısı ve hukuk sistemi vardır. Bizlere bu iftirayı atanlardan yargı önünde suç duyurusunda bulunarak hesabını soracağız.” Açıklamalarında bulundu.

İddia! HDP’liler, yardım kolilerini teröristlere mi gönderdi? İddia! HDP’liler, yardım kolilerini teröristlere mi gönderdi?

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık