Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı CHP’li Belediyeyi topa tuttu!

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı CHP’li Belediyeyi topa tuttu!
  • 13 Haziran 2020, Cumartesi 3:37

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül, Ceyhan Belediyesi’nde yaşanan sıradışı olayları kamuoyuyla paylaştı.

İşte Muhammed İslam Bünül’ün o açıklaması;

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Belediye Başkan Adaylarının seçim vaatleri arasında namus sözü vererek, "Hiç bir belediye çalışanını işten çıkarmayacağız" olmuştu.

Fakat ilk icraatları işçi ve emekçileri işten çıkartmak oldu. CHP'li Ceyhan Belediyesi, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Öznur Akcan'ı 17.06.2019'da 3.450 TL maaşla, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Onurcan Kurt'u 12.07.2019 tarihinde 2.943 TL Maaşla Ceyhan Belediyesi Personel A.Ş'de işe başlatmıştır. Bir Siyasi Partinin İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarının Belediyede veya yan şirketinde maaşlı olarak çalışması siyasi etik ve siyasi ahlak kurallarına uymaz. Bu tam anlamıyla seviyesizlik edepsizlik ve ahlaksızlıktır. Ceyhan da 365 kişiyi işsiz bırakıp, partizanca hareket etmeniz, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarının Belediyede çalışması kabul edilemez. Ceyhanlı hemşehrilerimiz ilk fırsatta bu haramzade zihniyete hesabını soracaktır.

Her fırsatta 20 yılın muhasebesini yapan, kendilerinden önceki Belediye yönetimlerine her fırsatta yalanla, iftirayla çamur atan ve asılsız şekilde her odada 15 kişinin çalıştığı, bankamatikçi iftirasını atanların, bu davranışlarla Ceyhan'da siyaset hayatı bitmiştir.

Derman Belediyesi, Hizmet zamanı naraları atanların Kendi akrabalarını, kendi örgüt mensuplarını, kendi yandaşlarını nasıl memnun ettiklerini ibretle gözler önüne seriyoruz. Ceyhan Belediyesinin yaptığı her usulsüzlüğün, her yolsuzluğun takipçisiyiz. Yetim malını yedirmeyiz.

Fütursuzca adımlar atan Ceyhan Belediyesi Yöneticilerinin bu kararlardan dönmesi gerekmektedir. Yoksa Ceyhan Belediyesi 5 yılda 50 yıl geriye gidecek. Her gelişmenin takipçisiyiz. Her ortamda Ceyhanlı hemşehrilerimizi bu konularda bilgilendireceğiz.” Açıklamalarında bulundu.

 

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’den alelacele açıklama geldi Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’den alelacele açıklama geldi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık