Ak Parti’de sıcak saatler yaşanıyor: Ceyhan İlçe Başkanı İlhami Kolukırık sesleri yükseldi

Ak Parti’de sıcak saatler yaşanıyor: Ceyhan İlçe Başkanı İlhami Kolukırık sesleri yükseldi
  • 30 Kasım 2019, Cumartesi 20:13

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay’ın ataması yapıldıktan sonra, gözler il yönetimine çevrilmişti. Başkan Ay yönetim kurulunu belirlemek üzere çalışmalarını yürütürken, bir yandan da ilçe başkanları atamasının ne zaman yapılacağı tartışılmaya başlandı.

Ak Parti yeni ilçe başkanlarıyla yola devam edeceği kulislerde yankılanırken, Adana’da büyük revizyon yaşanıyor. ilçe başkanlarının neredeyse tamamının değişeceği öne sürüldü.

Adana’nın en büyük ilçeleri olan Ceyhan, Seyhan, Yüreğir ve Çukurova’nın kesin değişeceği ileri sürüldü. Ceyhan gündeminde yer alan haberlere göre, Ak Parti teşkilatının sıcak baktığı ve parti tabanında sık sık konuşulan iş insanı İlhami Kolukırık’ın Ceyhan’a ilçe başkanı olarak atanmasının doğru bir tercih olduğunu ifade eden partililer, “Durmak Yok, İlhami Başkanla Yola Devam” sesleri yükseldi. Devlet Başkanı ve Ak Parti Genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın “Bize Ömerler lazım” sözlerinin ardından gözler İlhami Kolukırık’a çevrildi.

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay’ın atanmasından sonra teşkilatın üst kademelerinde görev alan parti kurmayları Adana’ya gelerek, Mehmet Ay’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.  

BÜNÜL GİDİYOR, ÖMERLER GELİYOR! BÜNÜL GİDİYOR, ÖMERLER GELİYOR!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık