Adana’da TEMSA sevinci

Özçelik İş Sendikası’ndan Başkan Zeydan Karalar’a TEMSA teşekkürü

Adana’da TEMSA sevinci
  • 19 Şubat 2020, Çarşamba 22:04

Bir süredir üretimin durduğu Adana markası TEMSA’nın, yeniden üretime başlayacak olmasının yarattığı sevinç dalgası Adana’yı sardı. TEMSA işçilerinin bağlı bulunduğu Özçelik İş Sendikası Adana Şubesi yöneticileri, Başkan Zeydan Karalar’ı ziyaret ederek, gösterdiği çabadan ötürü teşekkür etti.
TEMSA’nın satılıp, üretimin durduğu ilk günden itibaren gerek kişisel olarak, gerek kent dinamikleriyle birlikte her türlü mücadeleyi veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 1300 işçinin, tedarikçilerin, mağdur ailelerin ve Adanalıların sesi olmuş, Adana ve Türkiye ekonomisi için çok önemli bir tesisin kapanmaması için, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı’yı ziyaret etmiş, Hükümet nezdinde de gerekli girişimlerde bulunmuştu.

TEMSA’yla ilgili endişenin üst seviyede yaşandığı günlerde TEMSA işçilerinin bağlı bulunduğu Özçelik İş Sendikası Adana Şubesi’nde sendika yöneticileri ve işçilerle bir araya gelen Başkan Zeydan Karalar, tesisleri de ziyaret ederek, kamuoyunun konuya dikkatini çekmek için büyük çaba harcamıştı.

ZEYDAN KARALAR’A ÇABALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR

Sabancı Holding ve bir yabancı firmanın TEMSA’yı yüzde 50’şer hisseyle satın alarak yeniden faaliyete geçireceğine dair gelişme özellikle TEMSA çalışanlarında büyük sevinç yarattı. Özçelik İş Sendikası Adana Şube Başkanı Sedat Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Zeydan Karalar’ı ziyaret ederek, çabalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Zeydan Karalar’ın, sorun yaşanan ilk günden itibaren yanlarında olduğunu ve gerekli girişimlerde bulunduğunu hatırlatan Sedat Aydın, üyeleri olan çalışanlar için olduğu kadar, Adana ve Türkiye ekonomisi için de çok önemli bir tesis olan TEMSA’nın yeniden faaliyete geçecek olması nedeniyle büyük mutluluk yaşadıklarını kaydetti.

İSTİHDAM SAĞLAYAN, ÜRETEN TESİSLER KAPANMAMALI, ÇOĞALMALI…

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da, ülke kamuoyunun, TEMSA’nın önemini, üretimin durmasından sonra daha iyi anladığını belirterek, yeniden üretimin başlayacak olmasından ötürü başta Sabancı Ailesi olmak üzere, yetkililere ve emeği geçen herkese, Adanalılar adına teşekkürlerini iletti.
Başkan Zeydan Karalar, istihdam sağlayan, üreten tesislerin kapanmasını değil, çoğalmasını istediklerini, bunun için de Adana Büyükşehir Belediyesi olarak üzerlerine düşen ne varsa yapacaklarını kaydetti.

Adana'da TEMSA zirvesi yapıldı Adana'da TEMSA zirvesi yapıldı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık