Adana yeni bir hastaneye daha kavuşuyor!

Adana yeni bir hastaneye daha kavuşuyor!
  • 29 Ocak 2020, Çarşamba 23:08

VALİ DEMİRTAŞ GÜNEY SEYHAN DEVLET HASTANESİNİN İNŞAAT ALANINDA İNCELEME ZİYARETİNDE BULUNDU

Vali Mahmut Demirtaş, Seyhan ilçesinde yapımı devam eden 150 yataklı Güney Seyhan Devlet Hastanesinin inşaat alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Hastanenin inşa edildiği alanda gezerek yetkililerden yapılan çalışmaların son durumu hakkında bilgiler alan Vali Demirtaş hastanenin bir an evvel tamamlanarak faaliyete geçmesi için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirtti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer’in de hazır bulunduğu inceleme ziyareti, yapılan incelemeler ve yapılması gereken çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunulmasının ardından sona erd

Ocak'ta olmadı!

Ocak ayı içinde açılması planlanan Ceyhan Devlet Hastanesi yılan hikayesine dönmeye devam ederken, Adana'da yeni hastanelerin yapımı süratle devam ediyor. Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül kameraların karşısına geçerek, Ocak ayı içinde Ceyhan Devlet Hastanesi'nin açılacağını söylemişti. 2011'den bu yana Bakanlar, Ak Partili Milletvekilleri, dönemin Valisi, dönemin Belediye Başkanları ve Ak Partili İlçe Başkanlarının her yıl Ceyhan Devclet Hastanesi'nin açılacağını beyan ederek tarih vermişlerdi. Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül'ün de verdiği tarih gerçekleşmeyince trajikomik hal alan hastane ile ilgili yeni senaryolar hazırlanıyor.

HASTANE İÇİN BİR KEZ DAHA TARİH VERİLDİ: 2020 OCAK AYI… HASTANE İÇİN BİR KEZ DAHA TARİH VERİLDİ: 2020 OCAK AYI…

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık