31 şehirde sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında aralarında İstanbul, İzmir ve Ankara'nın da bulunduğu 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta hafta sonu için sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

31 şehirde sokağa çıkma yasağı ilan edildi
  • 10 Nisan 2020, Cuma 22:30

İçişleri Bakanlığınca bu geceden, 12 Nisan saat 24.00'e kadar 30 büyükşehirle Zonguldak'ta, il sınırları içerisinde sokağa çıkma yasağı getirildi.İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "10.04.2020 tarihi saat 24:00 ile 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında Büyükşehir statüsündeki 30 ilimiz (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van) ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanmıştır" denildi.

Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz sokağa çıkma yasağıyla ilgili bilgilendirdi. Kaymakam Yılmaz : " İstisna olan kişi ve açık olacak kuruluşlar birazdan açıklanacak. Vatandaşlarımızın paniklemeden, sakince beklemelerini istiyorum." dedi. 

Ceyhan Kaymakamı Bayram Yılmaz gerçeği günyüzüne çıkardı Ceyhan Kaymakamı Bayram Yılmaz gerçeği günyüzüne çıkardı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık