Tam Adana Gazetesi'nin 10 yıl coşkusu!

Tam Adana Gazetesi'nin 10 yıl coşkusu!
  • 21 Haziran 2022, Salı 22:02

Ceyhan'nın En Cesur Gazetesi Tam Adana muhteşem konserle 10. yılını kutladı. Ceyhan Pandora Garden Kır Düğün Salonu'nda gerçekleşen kutlamada konuşan gazetemizin imtiyaz sahibi Ersin Sucu: "Gazetemizin ilk yıldönümü kutlamasını dün gibi hatırlıyorum. Çok zorluklar yaşadık. Yerel gazetecilerin zorluklarına değinmek istemiyorum, takdir edersiniz ki, hepiniz buna şahit oluyorsunuz. Zorlukları aşmak, cesur gazetecilik yapmak bizim işimiz. Dün olduğu gibi, bugünde, yarın da gerçekleri yazmaya devam ettik, devam edeceğiz. Birileri üzülecek diye susmadık, susmayacağız. Birilerini mutlu etmek için kalemimize hainlik yapmadık, yapmayacağız. Şeffaf olduk, gazetecilik ilkelerine uyduk, doğruları kaleme aldık ve 10 yıldır yazıyoruz ve yazmaya devam edeceğiz inşallah.

Bugün burada beni yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gecemize katkı sunan değerli sponsorlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Böyle büyük organizasyonlar yapmak bir gazeteci için zor gözükse de, Türk Halk Müziğin güçlü sesi Sayın Songül Karlı'yı sizlerle buluşturmanın ayrıca mutluluğunu yaşıyorum. Bu gecede bizlere destek olan; Sayın Umut Cin ve Sayın Hikmet Şevket Cin'e, Sayın Ömer Arslan'a, Sayın Sinan Çetin'e, Sayın Ercan Tosun'a, Sayın İbrahim Melih Çetin'e, Sayın Remzi Dündar'a teşekkür ederken, benimle birlikle koşuşturan ve her anımda yanımda olan, yetişemediğim yerlere hızır gibi yetişen meslektaşım Sayın Yalçın Arslan'a minnettarım. Bu süreçte yanımda olan Sayın Hamza Çetin'e ve Jasmin Organizason ailesine teşekkür ediyorum.

Pandora Garden Kır Düğün Salonu'nun hazırlığı aşamasında, güneşin altında, zorluklarla mücadele eden Sayın Atahan Kara ve Hanımefendiye, Sayın Murat Özdemir ve Hanımefendiye ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Özel teşekkür edeceğim öyle bir isim var ki, uzun yıllar hep konuşacağım ve Ceyhan'lıların konuşacağı bir isimden bahsetmek istiyorum. Gazetemizin kuruluşunun 1. yılında yanımda olan ve o günlerde tüm zorluklara rağmen sırtımı dayadığım her daim yanımda dimdik duran gönül adamı Ayhan Apak ağabeyime özel teşekkür ediyorum. Bilhassa, bu gecede babası gibi yanımda dimdik duran Fevzi Apak kardeşime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Geceme katılan değerli misafirlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sanatçı Sayın Songül Karlı'ya ve menejeri Sayın Cemallettin Kargu'ya teşekkür ediyorum. Özel olarak en sona sakladığım, kelimelerimin kifayetsiz kaldığı, gazetemizin gecesinin en başından en sonuna kadar, senin misafirin bizim misafirimizdir diyen ve sanatçı Songül Karlı'nın her anında yanında olan Sayın Yusuf Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum. 

Gecemize katılan siyaset ve iş dünyasının değerli insanlarına teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum."

10 Yıldır en cesur gazete olmamızda en büyük pay, okurlarımızındır. Tam Adana Gazetesi okurlarına minnettarız.

Gazetemizin gecesine telgraf gönderen AK Parti Milletvekilleri Sayın Tamer Dağlı, Sayın Abdullah Doğru ve CHP Milletvekili Sayın Orhan Sümer'e, gecemize katılamayıp çiçek gönderme nezaketi gösteren, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar'a, Çukurova Belediye Başkanı Sayın Soner Çetin'e ve ayrıca Ceyhan'ımızın sevilen ismi Sayın Vahit Çalışır'a teşekkür ediyoruz.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık