Nereden Nereye!

Nereden Nereye!
  • 26 Ağustos 2023, Cumartesi 19:04

Ceyhan'da olan açık hava sinemalarını, tiyatro oyunlarını, Adana'dan, Osmaniye'den, çevre illerden eğlenmek, güzel vakitler geçirmek için akın akın insanların geldiği anıları gıpta ile dinliyoruz.

Peki, Ceyhan sizce bu halini neden koruyamadı?

Diğer şehirler her yıl gelişirken, Ceyhan'ın günden güne gerilemesinin sebebi ne?

Bizler hep yöneticilere suç buluyoruz ama bu yöneticileri seçen de halk değil mi?

Kişisel çatışmalar, siyasi rant uğruna Ceyhan gelişmiyor. Ceyhan'ın gelişmemesi sizce bir tesadüf mü, yoksa güçler çatışmasına kurban mı gidiyor?

Halkı dinlediğimiz zaman mevcut yönetimi suçluyor. Peki, problem sizce şuan ki belediye yönetimi mi? Geçmiş dönemlerde görev almış yönetimlerin Ceyhan'ın bu duruma gelmesinde hiç mi suçu yok?

Maalesef maddi durumu iyi olan insanların Adana'da oturduğu, gençlerin Ceyhan'dan kurtulmak için çabaladığı bir dönemden geçiyoruz. Halk alışverişe, eğlenmeye Adana'ya ve çevre illere giderse, esnaf nasıl kalkınsın?

Bu Ceyhan nasıl gelişsin?

Parayı Ceyhan'da kazanıyoruz. Başka illerde harcıyoruz. Hal böyleyken, Ceyhan nasıl ayakta kalsın?

Bu durum arz talep meselesine dönüşüyor. Bizler, Ceyhan'ın vatandaşı olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirirse, birlik ve beraberlik içerisinde Ceyhan'ın gelişmesine katkı sağlayabileceğimizi düşünüyorum. Başa gelecek yöneticiyi de tüm bunları göz önünde bulundurmalıyız.

Önümüzde yerel seçim var. Vatandaş olarak uykudan uyanıp, Ceyhan'ın gelişimine sahiden katkı koyacağına inandığınız adaya destek vermenizi öneriyorum....

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık