HÜLYA ERDEM'İN TAŞERON İŞÇİSİ ÖZNUR AKCAN, BELEDİYEYİ BİRBİRİNE KATTI

HÜLYA ERDEM'İN TAŞERON İŞÇİSİ  ÖZNUR AKCAN, BELEDİYEYİ BİRBİRİNE KATTI
  • 13 Ekim 2021, Çarşamba 22:12

Skandallarla anılan Ceyhan Belediyesi’nde bu kez mobbing kavgası…

Ceyhan Belediyesi Mali Hizmetler ve Kültür Müdürlüğü’nde çalışan iki memur, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ve taşeronda işçi olarak çalışan, Erdem tarafından tam yetkiyle görevlendirilen ve Özel Kalem Müdürü görevini yürüten Öznur Akcan’ın, Ceyhan Belediyesi’nde çalışan işçilere Hülya Erdem’in talimatı diyerek mobbing uyguladığı öne sürüldü.

Ceyhan Belediyesi’nde çalışan işçilere mobbing uyguladığı ileri sürülen Hülya Erdem’in yaveri olarak bilinen Öznur Akcan, bir kez daha iş başında.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in de daha önce müdürleri olan 2 memurun artık isyan ettiği öğrenildi. Yetkisiz yetkili Öznur Akcan’ın uyguladığı mobbing nedeniyle,  Mali Hizmetler ve Kültür Müdürlüğü’nde görevli 2 memur, soluğu Ceyhan Cumhuriyet Başsavcılığı’nda aldı. Belediye Başkanı Hülya Erdem ve yaveri Öznur Akcan’dan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Ceyhan Belediyesi’nde yaşanan huzursuzluklar nedeniyle, Ceyhanlı’ları hizmetten yoksun bırakarak, belediyeyi ‘Kadınlar Hamamı’na çevrildiği söylentileri Ceyhan’da geniş yankı bulurken, ilerleyen günler de, birkaç memurunda savcılığa suç duyurusunda bulunulacağı öğrenildi. Hülya Erdem’in yanından ayrılmayan taşeron Öznur, belediyeyi bir birine kayaya devam ediyor.  

AK Partili Özsoy, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'i eleştirdi! AK Partili Özsoy, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'i eleştirdi!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık