Ceyhan Kent Konseyi’nden kıdemli esnaflara plaket

Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Muhammed İslam Bünül, Ahilik Haftası ve Esnaf Bayramı münasebetiyle Ceyhan Esnaf ve Sanatkârları odası üyeleri ve esnaflarla bir araya geldi.

Ceyhan Kent Konseyi’nden kıdemli esnaflara plaket
  • 13 Ekim 2021, Çarşamba 21:55

Ceyhan Öğretmenevinde gerçekleşen programın açılış konuşmasını yapan Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Muhammet İslam Bünül, tüm misafirleri katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Kent Konseyinin öneminden bahseden Başkan Bünül, “Pandemi nedeniyle yapamadığımız bir çok etkinliği tüm hızımızla yapmaya devam edeceğiz. Ceyhan’ın ve Ceyhanlıların sorunlarına çözümler üreten önergelerimizi Belediye Başkanlığına ve Kaymakamlığımıza sunarak sorunsuz bir Ceyhan için elimizden geleni yapacağız. Kent Konseyi olarak Esnaflarımız içinde gerekli çalışmalarımız devam ediyor. Tüm Esnaf kardeşlerimizin emeklerine sağlık, hepsine hayırlı işler bol kazançlar dilerim” dedi

Daha Sonra Adana Esnaf Odaları Başkanı Niyazi Göger’de bir konuşma yaparak, Ceyhan’ın kendisi için çok önemli olduğunu ve Ceyhan yapılan yatırımlardan memnuniyet duyduğunu dile getirirken; “Eski emniyet müdürlüğü binasını esnaflar için faaliyete geçireceğiz” dedi.

Ardından Ceyhan Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı İbrahim İkidağ Kürsüye gelerek tüm esnaflara “Hoş geldiniz, Hepinize hayırlı işler bol kazançlar diliyorum” dedi.

Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz ise, Ceyhan’da çeşitli uluslararası firmalarla imza atıldığını ve Ceyhan’a büyük yatırımların yapılacağını söyledi.

Ceyhanlı firmaların kendilerini tanıtması için bir tanıtım ofisi açılacağını ve tanıtımı için ilan panoları kurulacağını söyleyen Kaymakam Yılmaz, “Ara personelleri bölgemizden temin edeceğiz. Dolayısıyla bu bölge insanı kendini buna hazırlamalı bunun için CEYGEM’e ve halk eğitime mesleki belgeler için başvursunlar. Ceyhanlı halkımız sakın başka bölgelerden işçi alımı olur kaygısına düşmesinler Ceyhanlı halkımıza büyük bir iş istihdamı yapacağız ben buna çok önem veriyorum. 30 bin dönüme OSB kurulacak ben umutluyum sizde öyle olun. Bu bölge yatırımlarını Cumhurbaşkanımızda çok önemsiyor.  Hepinizin işinin gücünün rast gitmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından program,  Ceyhan’da uzun yıllar esnaflık ve zanaatkarlık yapan esnaflara plaket takdim edilmesiyle son buldu.

Bünül, Ceyhan Kent Konseyi'nde güven tazeledi Bünül, Ceyhan Kent Konseyi'nde güven tazeledi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık