Ceyhan'da başarılı çocuklar altınla ödüllendirildi

Ceyhan'da başarılı çocuklar altınla ödüllendirildi
  • 11 Mayıs 2020, Pazartesi 20:53

CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN ALTIN KAZANDILAR

Ceyhan Belediyesi Ceyhanlı anneler ve çocukları için ödüllü Anneler Günü etkinliği düzenledi. Annesi için bir resim çizip Ceyhan Belediyesi’ne gönderen minikler arasından çekiliş ile belirlenen 3 kişiye gram altın hediye edildi.
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; anneleri için çizdikleri resimleri gönderip çekilişle gram altın kazanan Hasan Eygi, Su Ülker ve Ayaz Savcı‘yı evlerinde ziyaret ederek hediyelerini takdim etti, annelerinin Anneler Günü’nü kutladı.

Hediyelerini Başkan Erdem Evlerinde Takdim Etti

Kazan 3 çocuğun evlerini ziyaret eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Annesine bir sürpriz yapıp resim çizen ve bize gönderen minikler arasından çekiliş ile belirlediğimiz 3 yavrumuz anneleri için bizden gram altın kazandı. Çekilişimizi kazanan Hasan Eygi, Su Ülker, Ayaz Savcı'yı yaptıkları resimler için tebrik ediyorum. "Annene Bir Sürpriz Yap" etkinliğimize katılan bütün yavrularımızın resimlerinin hepsi birbirinden güzeldi. Bu nedenle hediye verilecek 3 kişiyi çekilişle belirledik. Kazanan yavrularımızı ve katılan herkesi tebrik ediyor, annelerinin Anneler Günü'nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Erdem vatandaşlara maske dağıttı

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem 10 Mayıs Pazar günü saat 11.00-15.00 arası sokağa çıkma kısıtlaması kaldırılan 65 yaş ve üstü vatandaşlara ücretsiz maske ve dezenfektan dağıttı. Anneler Günü’ne denk gelmesi nedeni ile de parklarda vakit geçiren annelerin Anneler Günü’nü kutladı.


Parklarda yürüyüş yapan vatandaşlar maske ve dezenfektan dağıtan Ceyhan Belediyesi’ne ve Başkan Erdem’e teşekkür etti.
Korona virüs salgını nedeniyle 11 Mart’tan bu yana ilçede yoğun bir dezenfeksiyon çalışması sürdüren Ceyhan Belediyesi işlek caddelere yerleştirilen dezenfeksiyon tünelleri ve vatandaşlara dağıtılan dezenfektan ve maske dağıtımı ile virüsle mücadele ediyor.

Sokağa Çıkma Sevincini Birlikte Yaşadılar

65 yaş üstü vatandaşlara kendi elleriyle maske dağıtan Başkan Erdem; “Yasağın belli saatler arasında kaldırılmasının ardından 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın parklarımıza rağbet ettiğini gördük. Bu öngörüyle vatandaşlarımıza maske ve dezenfektan dağıtınca çok memnun oldular. Hava da çok güzel, bu sevinci biz de onlarla birlikte yaşıyoruz. Sokağa çıkma serbestliğinin Anneler Günü’ne denk gelmesi de çok güzel oldu. Bütün vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyoruz” dedi.

Hülya Erdem Ceyhanspor’un yeni başkanını açıkladı! Hülya Erdem Ceyhanspor’un yeni başkanını açıkladı!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık