Mehmet Ay’dan CHP’li vekile ayar!

Mehmet Ay’dan CHP’li vekile ayar!
  • 11 Mayıs 2020, Pazartesi 21:50

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut’un paylaşımına tepki gösterdi. CHP Milletvekili Ayhan Barut’un, Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan paylaşımları nedeniyle, Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Barut’a ateş püskürdü.

CHP’li Barut, Devlet Başkanı Erdoğan için şunları söylemişti: “Bu görüntü de 'Şahsımın' eseri. Saraylarda ejder meyveli smoothie içerim, emekçilerle arama bir dünya çekerim. Şahsım bir yana işçi, emekçi, çiftçi, esnaf bir yana. O kadar da olsun değil mi? Olmasın! Halka reva görülen bu ayıp, bu utanç artık son bulsun. İlk seçimde gidecekler!”

paylaşımı sonrası Ak Partililer, CHP Adana Milletvekili Barut’u eleştirdi.

Ak Parti Adana İl Başkan Mehmet Ay, aynı sertlikte CHP’li Ayhan Barut’a yanıt verdi: “CHP Adana Milletvekiline sesleniyorum: Adana Büyükşehir Belediyesi’nden çıkardığınız binlerce işçinin vebali boynunuzdayken hala utanmadan işçiler üzerinden siyaset yapıyorsunuz. Siyaset ahlakla yapılır. Ahlaktan uzak siyaset yalan üretir, kötülük üretir.” CHP Adana Milletvekilinin, ömrünü milletine adamış, ülkesi ve milleti için hayatını vakfetmiş Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a dil uzatmasının ve rahatsızlığının nedenini çok iyi biliyoruz. Milletimiz, bu sevgiyi ve bu teveccühü size hiçbir zaman göstermeyecek. “Açıklamalarında bulundu.

Zeydan, Kılıçdaroğlu'nu rezil etti Zeydan, Kılıçdaroğlu'nu rezil etti

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık