Ceyhan’da arazi tartışması bitmek bilmiyor!

Gazeteci Veysel Pulaşlı’nın gündeme getirdiği arazi tartışması bitmek bilmiyor.

Ceyhan’da arazi tartışması bitmek bilmiyor!
  • 02 Temmuz 2020, Perşembe 22:05

9 Bin dönümlük araziden, 500 dönüme razı olundu diyen İş adamı Erol Kahraman’ı canlı yayına davet ederek ‘Hodri Meydan’ diyen Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can canlı yayına katılıp, katılmayacağı merak konusu olmuştu.

‘Erol Kahraman mı, Şeref Can mı doğru söylüyor’ tartışması yaşanırken, Ceyhanlı vatandaşlar Valilikten veya Kaymakamlıktan resmi açıklama yapması, Ceyhan’ın ne kadar arazi aldığını, Erzin’e ne kadar arazi gittiğini açıklayarak kamuoyuna bilgi verilmesinin en doğru yol olduğunu savundu.

Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, İş insanı Erol Kahraman’ı canlı yayına davet etmişti. Kahraman cephesi ise, “Resmi kurumlar orada, gidin başvuru yapın, belgeleri alın ve gerçekleri görün” demişti. Şeref Can ise; Karşıma Erol Kahraman çıkmazsa, canlı yayına çıkmamın bir anlamı olmadığını söyledi.

Bazı yetkililer, Erol Kahraman’ı haklı bularak Şeref Can’ın derdi; 9 Bin dönümlük arazinin Ceyhan’a büyük bölümünü kazandırmak olmadığı, sadece OSB arazisi olduğunu öne sürdü. Ceyhan Kaymakamlığı’ndan resmi açıklama gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

Erzin OSB hızla çalışmalarını yürütürken, Ceyhan OSB’nin ise, tabelası ve sadece güvenlik kulübesinin olduğu görüldü. Erzin Organize Sanayi 23 trilyonluk ihalesi yapılmış yüzlerce iş makinası çalışıyor. Koca koca dağlar düzlenmiş, düzleniyor. 5 büyük şantiye kurulmuş 100’lerce insan şantiyelerde çalışıyor. Ekim 2020 de saha tesviye ve dolgu işi biteceği öğrenildi.

Şeref Can Ceyhanlıları Kandırdı mı? Şeref Can Ceyhanlıları Kandırdı mı?

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık