İkidağ; “Böyle Bir Dünya Yok! 5 Lira ver, 3 Lira ver...

İkidağ; “Böyle Bir Dünya Yok! 5 Lira ver, 3 Lira ver...
  • 02 Temmuz 2020, Perşembe 20:24

Gazeteci Şahin Özer, TİMEF Digital TV’deki canlı yayınına Ceyhan Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatif Başkanı İbrahim İkidağ’ı konuk etti.

Gazeteci Şahin Özer’in sorularına cevap veren Ceyhan Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatif Odası Başkanı İbrahim İkidağ, kapılar arkasında konuşulanlara mertçe cevaplar verdi.

İkidağ şöyle konuştu; “Ceyhan enerji merkezi olacak ancak, bir çocuk gibidir sabırlı olmak gerek. Sayın Şeref Can Başkanım ve Kaymakam Bayram Yılmaz ile serbest bölge konusunda büyük emekler verdiler. Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi Ceyhan için büyük bir şanstır. Ticaret Odası Başkanı Sayın Şeref Can başkanım, Kaymakam Sayın Bayram Yılmaz ve eski valimiz Sayın Mahmut Demirtaş'ın destekleri ile Organize Sanayi Bölgesi Ceyhan'ın kaderini değiştireceğine inanıyorum ancak, biraz sabırlı olmak gerek. Yatırım yapacak olan firmalar gelip sözleşme imzalamaya başladılar. Teknik çalışmaların da başlaması ile çok şey değişecek.

Ceyhan eski Kaymakamı Sayın Mustafa Ünlüsoy da, bir kampüs için büyük bir adım attı ancak, Ünlüsoy gidince oda yarım kaldı.

EMBA için bir araya geldik. Toplantıda bulunan Ceyhan basınından bazı kişiler ahkam kesti ama kimse bir şey yazmadı nedense!

Ceyhanspor’u siyasete karıştırmamak gerek!

Gazeteci Şahin Özer’in sorularına cevap veren Başkan İkidağ Ceyhanspor’un talihsiz olduğunu söyledi. İkidağ sözlerine şöyle devam etti: “ Ceyhanspor’un yeni başkanına başarılar diliyorum, Ceyhanspor’a sahip çıkmamız gerek ve siyasetten uzak bırakılmalı. Her gelen benim adamım, benim takımım, böyle bir dünya yok! Ceyhan’ın takımı… Tarafsız biri gelmeli. Esnaf Kefaletten 5 lira ver, Borsa’dan 3 lira ver, Ziraat Odası’ndan şunu ver, Ceyhanspor’a gelir getirecek projeler olmalı. Bu işin oluru bu! Sistem olsaydı şu anda Ceyhanspor 2. Ligdeydi. Bunlar olmazsa Ceyhanspor hiçbir zaman bir yere gelemez.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık