Başkan Ahmet Tontu Ceyhanlıları balkona davet etti!

Başkan Ahmet Tontu Ceyhanlıları balkona davet etti!
  • 08 Mayıs 2020, Cuma 13:04

Koronavirüs salgını nedeniyle, tüm Türkiye’de olağanüstü çalışmaların sonuç alındığı günlerde, Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Tontu Ceyhanlı vatandaşlara sosyal medyadan çağrıda bulundu.

Koronavirüs salgınında alınan önlemleriyle ve Koronavirüs salgını süreci içinde Ceyhanlı vatandaşlara verdiği destekleri nedeniyle Türkiye’de bir ilk yaşandı. Ceyhan’da Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz balkonlarda alkışlanmıştı. Ceyhanlı vatandaşlara teşekkür videosu yayınlayan Kaymakam Yılmaz’da vatandaşları alkışlayarak karşılık vermişti.

Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Tontu sosyal medyadan bakkal esnafının da alkışı hakkettiğini söyleyerek, Ceyhanlı vatandaşları bu akşam saat 21:00’da balkonlara davet etti.

Başkan Tontu sosyal medyadan Ceyhanlı vatandaşlara böyle seslendi: “ Özellikle bu zor günlerde Ceyhan’ı ve Ceyhanlı vatandaşlarımızı düşünen benim cefakar vefakar “BAKKAL” esnafım bir telefonla kapımıza ekmeğimizi sütümüzü ihtiyaçlarımızı getiren  “BAKKALLARIMIZI-MANAVLARIMIZI-KURUYEMİŞÇİLERİMİZİ” unutmak mümkün mü̈, bir alkışı da onlar hak etmiyor mu? Açıklamasında bulundu.

TONTU DENTAL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI KLINİĞİ HİZMETE AÇILDI TONTU DENTAL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI KLINİĞİ HİZMETE AÇILDI

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık