TONTU DENTAL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI KLINİĞİ HİZMETE AÇILDI

TONTU DENTAL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI KLINİĞİ HİZMETE AÇILDI
  • 21 Şubat 2020, Cuma 19:26

 Ceyhan'da Tontu Dental Ağız ve Diş sağlığı klıniği açılışı gerçekleştirildi. Açılışa iş ve siyaset dünyası bu açılışta bir araya geldi.  Açılışı Ceyhan Belediye Başkan vekili Gürsel İlci,Başkan yardımcısı Hülya Erdem, Başkan Yardımcısı İlker Önük,Adana Esnaf Odaları Birliği Başkanı Nihat Sözütek,Adana Esnaf Odalar Birliği Genel Sekreteri Sema Kartalmıs,Adana Şöförler Odası Başkanı Kenan Yılmaz, Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Selahattin Güler ve Bakallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Tontu  ile birlikte açılışı gerçekleştirdiler.
Ağız ve diş sağlığı sektöründe hizmet verecek olan Tontu Dental Ağız ve Diş sağlığı klıniği Diş Hekimi Setenay Tekin tarafından faaliyete geçirilen diş klıniği Ceyhan'da hizmete başladı.

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Gürsel ilci "Sağlık alanında yatırım yapan Dr Setanay Tekin ve ekibini kutluyorum. Ceyhan'ımıza böyle güzel bir klınıği kazandırdıkları için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi

TONTU Dental Ağız ve Diş sağlığı açılışına Ceyhan Belediye Başkan vekili Gürsel İlci,Başkan yardımcısı Hülya Erdem, Başkan Yardımcısı İlker Önük,Adana Esnaf Odaları birliği başkanı Nihat Sözütek, Adana Şöförler Odası başkanı Kenan Yılmaz, Ceyhan Ulaştırma odası başkanı Ünal Kurt,Ceyhan Ulaştırma Odası başkan yardımcısı Cemal Arslan, Ceyhan EKK Başkanı İbrahim İkidağ,Kent konseyi başkanı Selahattin Güler,STK başkanlarıı ile birlikte çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Adana'dan gelen bando takımının açılışdaki gösterisi izleyenleri hayran bıraktı. 

Tontu’ları heyecan sardı Tontu’ları heyecan sardı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık