Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül'den veda turları...

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül'den veda turları...
  • 17 Ocak 2020, Cuma 19:29

Ceyhan Ak Parti İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül ve beraberindeki heyeti Ceyhan Ticaret Borsası (CTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydar ve Yönetimini ziyaret etti. Ceyhan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydar, Meclis Başkanı Ali Cem Sandıkçı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferruh Arslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Nazif Diler ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Aver Ak parti ilçe başkanı Muhammed İslam Bünül ve yönetimi ile fikir alışverişinde bulundu.

Borsa BaşkanıAydar, "Bizim amacımız her zaman üyelerimize, üreticilerimize ve Ceyhan’ımıza artı bir değer katmak ve onlara daha iyi Bir hizmet kalitemizi arttırarak sürdürmektir. Bölgemiz için ne yapılması gerekiyorsa özveri, birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Bölgemizin ekonomik ve sosyal olarak daha da gelişmesi için mücadele vermeye devam edeceğiz." dedi.

Ceyhan İlçemize Yakışır Modern Borsa Kompleksi

Gerçekleşen ziyarette CTB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydar, Ceyhan AK Parti İlçe Başkanı Muhammed İslam BÜNÜL ve Yönetimiile ‘‘Kurulmasını Planladıkları, Bölgemize, Ülkemize, Tarıma ve Ekonomiye Can verecek, Yeni Borsa Hizmet Binası hakkında bilgi paylaşan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydar, Burada Ceyhan’ımıza ve Üyelerimize layık Modern Borsacılık faaliyetlerine yakışır bir borsa Kompleksi’ni kuracaklarını ifade etti.

Başkan Mustafa Aydar ve Yönetimine Teşekkür Etti

Ziyarette konuşan Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydar, Meclis Başkanı Ali Cem Sandıkçı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferruh Arslan Yönetim Kurulu Üyesi Nazif Diler veYönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Aver’e göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceyhan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydar teşekkür etti.

Ak Parti'nin yaklaşan ilçe kongresi sürecinde veda turları atan Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül Ceyhan Ticaret Borsası'nı ziyaret etti, kulisler hareketlendi. İlçe Başkanı olarak son turlarını atan Bünül'ün gidişine kesin gözüyle bakılıyor.

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Bünül yalanlarına devam ediyor Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Bünül yalanlarına devam ediyor

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık