Muay Thai’nın dünya yıldızı köylü sporcularla idman yaptı

Muay Thai’nın dünya yıldızı köylü sporcularla idman yaptı
  • 05 Kasım 2019, Salı 1:15

Kısa bir süre önce Adana’da bir grup işadamı ve doktorun bir araya gelerek çocuklara ve gençlere sporu sevdirmek amacıyla kurduğu Güven Gücü Spor Kulübü sporcuları, Muay Thai branşında bir dünya yıldızını ağırlayarak idman yapma şansı buldu. Yaklaşık 2 ay önce Adana’nın Yumurtalık İlçesi Yeşilköy’de kurulan spor kulübünün kısa zaman içinde çevre köy çocuklarından yaklaşık bin tanesini sporla buluşturdu.   

Dünya çapında bir çok kemere sahip olan Yetkin Özkul, Güven Gücü Spor Kulübü sporcularıyla bir araya gelerek hem deneyimlerin paylaştı, hem de gençlerle idman yaptı. Şu zamana kadar Tayland dışında hiç bir sporcunun kazanamadığı chanel 7 kemerine de sahip olan Yetkin Özkul, bu kemeri dünyada Tayland dışına çıkaran tek sporcu ünvanına sahip. İdman öncesi gençlerle bir araya gelen Özkul gençlerle sohbet ederek gençlerin hayallerini yüksek tutması konusunda tavsiyelerde bulundu.

Sporcularla tek tek ilgilenerek taktik ve teknik eğitimi veren Özkul ve Antrenörü Murat Gürbüz İdman sonrası yaptıkları açıklamada “Buraya köy yollarından, tarlalar arasından geçerek geldik. Açıkcası nereye gittiğimiz konusunda merak içerisindeydik. Ama bu salona girdiğimizde, gönüllü birkaç insanın neler başardıklarını gördük ve çok etkilendik. Emeği geçen herkese minnettar olmak gerekir” dediler.

Güven Gücü Spor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Güven ise yaptığı açıklamada Yetkin Özkul’a teşekkür ederek “Böylesine büyük bir sporcuyu ağırladığımız için çok mutlu olduk” dedi. Kulüp Başkanı Dr. Yusuf Çapar ise yeni bir kulüp olduklarını ama kısa sürede çok işler başardıklarına ifade ederek “Tüm bunları yapmamızda bize destek ve önder olan Mehmet Güven’e teşekkür ederiz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık