Kadir Aydar'dan takımlara destek çağrısı...

Kadir Aydar'dan takımlara destek çağrısı...
  • 06 Aralık 2019, Cuma 20:17

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar tüm Ceyhan halkını Ceyhanspor’u ve Ceyhan Belediyesi Kadın Basketbol Takımını desteklemeye davet etti.Hem Futbol hem de basketbolda şampiyonluğa oynayan spor takımlarını hafta sonu Adana’da ve Mersin’de oynanacak müsabakalarda destekleme çağrısında bulundu.
Bölgesel Amatör Lig’in liderini belirleyecek ve Pazar günü Mersin Yenişehir Stadyumu’nda oynanacak İçel İdman Yurdu-Ceyhanspor maçı öncesinde rakibiyle 27 puanı paylaşan Ceyhanspor averajla lider durumda.
Öte yandan Adana Menderes Spor Salonu’nda Cumartesi saat 14:00’te Mersin Toroslar Belediyesi’yle karşı karşıya gelecek Ceyhan Belediyesi Kadın Basketbol Kulübü 5 maçın 5’ini de kazanarak Kadınlar Bölgesel Amatör Lig’in lideri durumunda.

Ceyhan İçin Tek Yürek

Her iki takımdan da şampiyonluk beklediklerini ileten Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar; “ Ceyhan’da yaşanan bahar havası spor takımlarımıza da sirayet etmiş olacak ki takımlarımız hem futbolda hem de basketbolda şampiyonluğa koşuyor. Kısıtlı imkânlarla, yüreklerini ortaya koyarak Ceyhan’ın adını şampiyonluğa taşımak için canla başla mücadele eden takımlarımızın yanında olmak hepimizin görevidir. Cumartesi günü Adana’da, Pazar günü Mersin’de gerçekleşecek müsabakalarda takımlarımızı desteklemek isteyen vatandaşlarımız için Kaymakamlık önünden hareket edecek otobüslerimiz hazır olacaktır. Tüm hemşerilerimi Ceyhan’ın takımları için tek yürek olmaya davet ediyorum” sözleriyle takımlara destek çağrısı yaptı.

Ceyhanspor bu golleri sadece İskenderun’a değil, bakın kimlere attı? Ceyhanspor bu golleri sadece İskenderun’a değil, bakın kimlere attı?

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık