Ceyhanspor Kulüp Başkanı Yusuf Erdoğan İstifa Etti

Ceyhanspor Kulüp Başkanı Yusuf Erdoğan İstifa Etti
  • 30 Temmuz 2022, Cumartesi 18:10

Ceyhanspor’un Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) katılım bedelini son gün yatırarak kulübün ligde kalmasını sağlayan iş insanı Yusuf Erdoğan başkanlık görevinden çekildiğini basına ve kamuoyuna açıkladı. Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz tarafından Ceyhanspor kulüp Başkanlığı İş İnsanı Yusuf Erdoğan'a devredilmişti.

Geçtiğimiz sezon Ceyhanspor'a çeşitli yardımlarda bulunan Erdoğan, bu sezonda kimsenin sahip çıkmadığı Ceyhanspor'un Bölgesel Amatör Lig'e katılım bedelini ödeyerek kulübün ligde kalmasını sağladı. Kendi işinden, ailesinden feragat ederek Ceyhanspor için işbaşına koyulan Erdoğan, yönetim ve kulübe destek çalışmalarına koyuldu.

Kentin takımına gereken desteği göremediğini söyleyen Erdoğan, kulüp başkanlığından çekildiğini açıkladı. Ceyhanspor başkanlığı serüveninde yanında olan dostlarına teşekkür eden Yusuf Erdoğan yaptığı basın açıklamasında; ''Ceyhanspor kulüp başkanlığı sürecinde hergün bir önceki günden daha yalnız kaldım. Verilen sözlerinde bir bir tutulmaması üzerine üzülerek istifa ettiğimi kamuoyuyla paylaşıyorum'' ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık