Ceyhanspor İçin Yeni Başlangıç....

Ceyhanspor İçin Yeni Başlangıç....
  • 17 Temmuz 2023, Pazartesi 12:12

Bir haftadır Ceyhanspor'un yeniden ayağa kalkması için ümit verici haberler alıyoruz. Ceyhan Ailesinin her bir değerli ferdi ilçelerinin adını taşıyan futbol takımının başarılı olmasını, profesyonel ligde kalıcı olmasını çok istiyor şüphesiz. 2020-2021 sezonundaki başarılı performansı sonucu 3.lige çıkan ilçemizin takımı Ceyhanspor maalesef bu ligde bir sezon kalabilmiş ve sezon sonunda da tekrar Bal Ligine düşmüştü. Bir süre mücadele etti, ancak mahalli amatöre düşecekken, deprem bölgesinde olmamızdan dolayı Futbol Federasyonu mevcut durumları dondurdu, diğer bir ifadeyle düşme cezasına af getirdi.

Şimdi, bu aşamada önemli olan önce burada tutunmak; hem de bir daha yaz-boz yapmadan, sonra geriye bakmadan, istikrarlı bir şekilde hep ileri devam etmektir. Yıllardır ithal yöneticilerle Ceyhanspor'un yönetilemeyeceğini, başarının kalıcı ve sürdürülebilir olmadığını çok açık ve net gördük. Tam burada, Ceyhanspor'a, kişisel menfaat beklemeden, mevki-makam hayali kurmadan, hemşerilerine karşı samimi sorumluluk hissedecek, bu işe zamanını ve enerjisini harcayacak bir Ceyhanlı lazım derken Kaymakamımız Dr.Bayram Yılmaz'ın sevilen bir Hemşerimizle, bu işi yapabilecek bir Ceyhanlı olan, geçmişte de takıma önemli destekler vermiş olan Fahrettin Varlı ile görüştüğünü öğrendik.

Fahrettin Varlı Ceyhanspor Başkanlığına yakışır, bu işi de yapar. Kaymakamımız gereken desteği vereceklerini, ilgili kurumların da desteğini alacaklarını, futbolcuların da Ceyhanlı olmalarını önemsediklerini belirtmiş. Ayrıca Ceyhan'da ilgili kurum ve kişilerin de bu duruma çok sıcak baktıklarını görüyoruz. Tam bu aşamada, geçmişi, türlü beklenti ve hesapları bir kenara bırakıp, bu uğurda yola çıkan Kaymakamımızı, Fahrettin Varlı'yı, belediyeyi ve destek verecek iş insanlarımızı yalnız bırakmayıp her Ceyhanlının da gereken desteği vermesi lazım.

Onların elinde de sihirli değnek yok tabi ki. Ceyhan sahipsiz değil, 160.000 Ceyhanlı var, biz sahip çıkalım değerlerimize, biz destek verelim yola çıkanlara amasız, lakinsiz. Yeni bir ekip, yeni bir başlangıç , yeni bir heyecan. Neden olmasın... Hadi hayırlısı.

Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz Ceyhanspor'lu futbolculara el uzattı! Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz Ceyhanspor'lu futbolculara el uzattı!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık