“Ben Bırakırsam Kimse Kurtaramaz!”

“Ben Bırakırsam Kimse Kurtaramaz!”
  • 13 Mayıs 2024, Pazartesi 15:44

Adana Demirspor eski Başkanı ve Adana Demirspor A.Ş. yönetim kurulu başkanı Murat Sancak, 6-1 yenilginin ardından X platformunda yayın açan taraftar grubuna ateş püskürdü. Sert açıklamalarda bulunan Sancak, adeta Adana Demirspor taraftarlarına meydan okudu. 

Sancak, yayında teknik direktör Hikmet Karaman’ın 6-1 yenilgisi konuşulduğu sırada yayına girerek, hem yayını açanlara hemde yorum yapanlara sinirlendi.

Yayını açan taraftar grubuna bağırarak yayının art niyetli açıldığını söyleyen Sancak, yayının kapatılmasını istedi. Sancak yaptığı açıklamada, “Takımınıza sahip çıkın yoksa Bursaspor gibi amatöre kadar düşersiniz. Ben bırakırsam kimse kurtaramaz” ifadelerini kullandı. 

Yayının ardından yaptığı sert açıklamalar hakkında yazılı açıklama yapan Sancak, ‘Maç satıldı’ diyen taraftarlara argo şekilde cevap verdi. 

Sancak, yaptığı açıklamada, “Sohbet odasında konuştuklarımın önünü arkasını ve ne dediğimi anlamayanlara tekrar ediyorum. Maçı sattınız, kaça sattınız vs. diyenlere, it, şerefsiz, sen karını bacını sattıysan, bizde satmışızdır diyorum. Onun haricinde hiç kimseye karşı ne alınganlığımız,ne de sitemimiz var ,onlar kendilerini bilirler, tam anlamadan bilip bilmeden yorumlamayın, hakka girersiniz. Tekrar söylüyorum, 10 günlük kulüp giderini karşılayabilecek bir ekip kuran ve bundan sonra biz devam edebiliriz, biz yönetebiliriz diyenler,hemen arayın, sizlere gönül rahatlığıyla devredeceğimi söylüyorum,bir şartla başkasına devretmeme şartıyla, çok ta memnun olurum” ifadelerini kullandı. 

Murat Sancak yaptığı bir diğer açıklamada ise, patronun kendi olduğunu belirterek, “Biliyorsunuz transfer cezası aldık. Sezon sonu açıp, kadroya takviyeler yapacaktık. Ancak bu kadar ağır eleştiriler sonrası transfer tahtasını da açmayacağız, transfer de yapmayacağız. Sözleşmesi bitip ayrılacak oyuncular var. Bunun dışında satacağımız oyuncular da var. Patron biziz. Yapmıyoruz transfer.” ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık