Balotelli gelecek sezon da Adana Demirspor'da

Balotelli gelecek sezon da Adana Demirspor'da
  • 29 Mayıs 2022, Pazar 23:02

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak Nutspor Youtube yayınında Hakan Gündoğar ve konuğu oldu. Balotelli'nin performansı ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Sancak, "Bazı yorumcular Balotelli ile ilgili bir çok şey söyledi. Ancak Mario çok kalender biri. Herşeyini sahaya yansıtıyor. Performansından memnun muyum değilim. 18 değil, 28 gol atması gerekiyordu. Ancak aldığı paranın hakkını verdi diyebilirim. Sezon başında Balotelli'nin Adana ile ilgili yaptığı reklamı kimse yapmadı diye söyledim. Sezon sonunda gördünüz işte. Balotelli bu performansını Galatasaray, Beşiktaş veya Fenerbahçe'de gösterseydi yorumcular öve öve bitiremezdi. Ancak şimdi 5 dakika konuşup geçiyorlar. Hakkını verin kardeşim." dedi.

Balotelli kalıyorum dedi

Başkan Sancak Balotelli'nin geleceği ile ilgili, "Balotelli ile Arap ülkelerinden, Avrupa ülkerinden ilgilenen kulüpler var. Mario ile son görüştüğümüzde bana sordu. Başkanım gitmemi istiyor musun dedi. Kendisine söyledim, bu sezonki performansına devam edeceksen git. Ancak %20-25 üzerine koyacaksan kal ben senden memnunum dedim. O da o zaman kalıyorum başkanım dedi." ifadelerini kullandı.

Balotelli'den tarihi performans! Adana Demirspor farka koştu! Balotelli'den tarihi performans! Adana Demirspor farka koştu!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık