Ayhan Apak'ın Gençleri Şampiyon Oldu!

Ayhan Apak'ın Gençleri Şampiyon Oldu!
  • 20 Mayıs 2024, Pazartesi 10:49

Doğanspor Kendi Grubunda Şampiyon Olarak Kupa Aldı!

Adana'nın köklü kulüplerinden Ceyhan Doğanspor U18 takımı, bugün kendi evinde ağırladığı Seyhangücü'ne 10 gol atarak galibiyet kazandı. Başkan Ayhan Apak ve As Başkan Murat Yalçın sporcularını tebrik ederek; yönetimi, hocaları ve futbolcuları ile şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Doğanspor en yakın rakibi Adaletgücü ile averaj farkını koruyarak bugün kendi saha ve seyircisi önünde çok önemli bir karşılaşmaya çıktı. Ceyhan Sentetik Sahada Seyhangücü ile karşılaşan temsilcimiz, oyun sürecinde üstünlüğünü koruyarak rakibini 10-2 yendi. Centilmenliği ve sporda saygıyı ön planda tutan Doğanspor'da kalecinin insiyatif kullanarak 2 gol atmalarına müsaade vermesi yönetim ve taraftar tarafından takdirle karşılandı.

Karşılaşmanın ardından futbolcularını ve hocalarını tebrik eden Doğanspor Başkanı Ayhan Apak, As Başkan Murat Yalçın, "Çocuklarımızla gurur duyuyoruz. U18 Takımımız 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramının olduğu anlamlı günde bizlere ve Ceyhan'a bu gururu yaşattılar. Emeği geçen herkese, taraftarlarımıza, bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ediyoruz." dediler.

ASKF Genel Başkanı Ahmet Bozan, Genel Sekreter Ergin Ulun, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, İlçe Spor Müdürü Abbas Şengül ve Ceyhanspor Başkanı Fahrettin Varlı, Doğanspor başkanları ve yönetimini tebrik ederek futbolculara madalyalarını taktı. Doğanspor ailesi misafirler ve taraftarlarla şampiyonluk kupasını kaldırarak sevinç yaşadı.

Öte yandan kendi grubunda Şampiyon olan Doğanspor U18 takımı, Adana Bölgesinde U18 birinci ligine çıktı. Yeni sezonda ilk üçte kalırsa Türkiye finallerine gideceği öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık