Adana Demirspor yılın transferini Türkiye’ye getiriyor! Aranan santrafor bulundu

Süper Lig’de yakaladığı başarıyı sürdürmek isteyen ve Avrupa Kupalarında üst sıralara göz diken Mavi Şimşekler, yıldız bir forveti transfer ederek önümüzdeki sezon gol sorunu yaşamak istemiyor. İşte, Demirspor’un peşinde olduğu yıldız golcüler…

Adana Demirspor yılın transferini Türkiye’ye getiriyor! Aranan santrafor bulundu
  • 26 Temmuz 2023, Çarşamba 11:48

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına erkenden başlayan Adana Demirspor savunma hattına yaptığı nokta transferlerle çok iyi işler başarırken, şimdilerde santrafor arayışlarını hızlandırdı. Golcü transfer listesini oluşturan Mavi Şimşekler, 2 İspanyol oyuncuya oldukça yakın.

DİEGO COSTA’YA YAKIN TAKİP

Atletico Madrid’in efsanesi 34 yaşındaki dünya yıldızı Diego Costa, Adana Demirspor’un transfer listesinde bulunan golcülerden biri. Geçtiğimiz sezon İngiltere Ligi temsilcisi Wolverhampton forması giyen, şu an ise bonservisi elinde bulunan ve yeteneği ile tüm dünyanın tanıdığı yıldız futbolcu Demirspor ile sözleşme imzalamaya çok yakın.

BİR DİĞER İSİM CELTA VİGO’NUN YILDIZ SANTRAFORU SANTİ MİNA

İspanya’nın yetiştirdiği en yetenekli futbolculardan olan Celta Vigo’nun yıldız ismi Santi Mina, Adana Demirspor’un transfer listesindeki bir diğer oyuncu. Geçtiğimiz sezonu Arabistan Ligi’nde Al Shabab forması altında geçiren 27 yaşındaki yıldız golcü, Adana Demirspor forması giymeye oldukça sıcak bakıyor.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’ın 2 yıldız İspanyol santrafordan birini takıma kazandırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık