Açılış saati ve programı belli oldu

Açılış saati ve programı belli oldu
  • 18 Şubat 2021, Perşembe 20:43

Adana, tarihi gün yaşayacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, Genel Başkan Yardımcısı ve Adana milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ile Adana milletvekilleri ve teşkilat mensuplarının katılacağı açılışın saati 17.30 olarak belirlendi. 

AK Parti heyeti İl Kadın Kolları kongresinin ardından Sarıçam’a geçerek stad açılış törenine iştirak edecek. 

Açılış sonrası 19.00’da Adana Demirspor-Altay müsabakası oynanacak. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, stada online bağlanarak bu açılışını gerçekleştirecek, aynı zamanda tören Adana'nın da çeşitli yerlerinden izlenebilecek. 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, konuya ilişkin şunları söyledi: 

"Bir kere daha bu eseri buraya kazandırdığı, tüm süreci himaye ettiği, desteğini Adana'mızdan, Adanalılardan esirgemediği için Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyor, saygılarımızı iletiyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımız başta olmak üzere Bakanlık yetkililerimiz, yüklenici firmadaki kardeşlerimiz büyük bir gayret ve özveriyle çalıştılar. Belediye başkanlarımız işlemlerin hızlı bir şekilde olması için buraya özel bir ilgi gösterdiler. İşçisinden en tepedeki mühendise kadar hepsine teşekkür ediyoruz. Başta Valimiz olmak üzere Gençlik ve Spor İl Müdürümüz de yakından ilgilendi. Bütün arkadaşlarımızın buraya çok büyük katkısı oldu. Hep beraber, el birliğiyle Adana'ya bu muhteşem eser kazandırılmış oldu."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık