Zeydan’ın Ceyhan’daki yeni prensi!

Zeydan’ın Ceyhan’daki yeni prensi!
  • 26 Mart 2020, Perşembe 22:27

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın mazbatasının iptali sonrası gözler yeni seçilecek ya da atanacak Belediye Başkanına çevrildi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından öğle saatlerinde Kadir Aydar’ın Ceyhan Belediye Başkanlığı mazbatasının iptali gerçekleştirdikten sonra belediye binası önünde açıklama yapan Aydar, “Ben yine 2024’e kadar Ceyhan Belediye Başkanıyım” sözlerinin ardından, sosyal medyadan destek mesajları yağdı.

Aydar’dan sonra yeni Belediye Başkanının kim olacağı tartışılırken, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar gün boyu sessiz kalması kafalarda soru işareti yarattı. Twetter üzerinden akşam 19.43’te bir paylaşım yaparak, Kadir Aydar’ın yanında olduğu açıklamasında bulundu.  Karalar’ın neden geç destek mesajı yayınladığı tartışılmaya başlandı.

Bu iddia CHP’yi karıştırır!

Kadir Aydar’ın mazbatasının alınmasında en büyük payın Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar olduğu öne sürüldü. Karalar ile Aydar’ın daha önce birçok kez anlaşmazlığa düştüğü siyasetçiler tarafından dillendiriliyordu. Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yollarla ilgili Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın sürekli kendisine pay çıkardığı, Karalar’ın Kadir Aydar’ı birkaç kez uyardığı iddia edilmişti. Karalar ve Aydar’ın sadece yollarla ilgili sorun yaşamadığı, bazı konularda da anlaşmazlıkların sık sık olduğu söylentileri Adana’da konuşulmaya başlanmıştı.

“Prensler kapışacak”

CHP’li Kadir Aydar’ın başına buyruk tavırları öne sürülerek, Aydar’ın mazbatasının iptalinde parmağı olduğu iddiası Adana gündemini ısıttı. Kadir Aydar’ı saf dışı bırakarak, Zeydan Karalar’ın yeni prensi olarak dillendirilen Gürsel İlci olduğu öne sürüldü. Şayet meclis kararıyla başkan belirlenecek olursa, Zeydan’ın prensi Gürsel İlci ve Kadir Aydar’ın prensi İlker Önük arasında çekişme yaşanacağı konuşuluyor.

Kadir Aydar’ın mazbatasının iptalini isteyen Ak Partililerle Zeydan Karalar’ın uzlaştığı iddiası siyaseti ısıttı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık