Yumurtalık'ta kulisler yanıyor!

Yumurtalık'ta kulisler yanıyor!
  • 06 Aralık 2023, Çarşamba 23:12

2024 Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimlerinde, Yumurtalık Belediye Başkan aday adaylarının kulisleri yanıyor.

Yumurtalık Belediye Başkan aday adayı olan isimlerin çalışmalar aralıksız devam etse de, en çok kamuoyunu meşgul eden ismin, AK Parti'de yıllarca siyaset yapan Turgut Erişmen'in CHP'den aday adayı olması Yumurtalık ve Ceyhan'da büyük yankı uyandırdı.

Cumhur İttifakı Yumurtalık aday adaylarına şok etkisi yaratan Erişmen'in, CHP'de aday gosterilmesine kesin gözüyle bakılsa da, Ceyhan'da Kadir Aydar'ın aday olmaması halinde, Mustafa Aydar'ın adı da kulisler de konuşulmaya başlandı. 

CHP'nin Yumurtalık Belediye Baskan Adayı Turgut Erişmen ve Mustafa Aydar arasında geçeceği neredeyse kesinleşmiş durumda. 

Gelelim Cumhur İttifakı'na; mevcut Belediye Başkanı Türkeş Filik'in aday olmayacağını Adana'nın tamamı neredeyse kabullenmiş durumda. 

Filik, ben aday olmazsam, şu isim olsun gayretinde olduğu öne sürüldü. Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik kendisine yakın bir ismin aday olması için kolları sıvadı. CHP Yumurtalık'ta Aydar ya da Erişmen'in adaylığı konuşulurken, Yumurtalık'ta Cumhur İttifakı'nda sular durulmuyor.

Filik aday olursa tekrar kazanacağı yönünde bir öngörü var. Filik'in yerine başka bir isim aday olduğu takdirde, CHP'de Erişmen dönemi başlar algısı Yumurtalık'ta kulaktan kulağa dolaşmaya başladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık