Yeniden Refah Partisi'ne göz kırptılar...

Yeniden Refah Partisi'ne göz kırptılar...
  • 27 Kasım 2023, Pazartesi 21:14

Ceyhan Yeniden Refah Partisi'nin kapıları, Alemdar Öztürk, Burhan Onuk ve Hülya Erdem'e açıldı.

Ceyhan'da İYİ Parti CHP ile ittifak yapacağı gündeme gelince, bazı aday adayları Ceyhan Yeniden Refah Partisi'ne göz kırptı. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, CHP'den aday adayı olduğunu açıkladı. Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkan Yardımcısı Gazi Örlün'ün Hülya Erdem'e adaylık teklifinde bulunduğu öğrenildi. CHP, Erdem'i aday göstermediği takdirde, Hülya Erdem Yeniden Refah Partisi'nin kapısını çalacağı ileri sürüldü.

Bir diğer isim ise, Alemdar Öztürk...

İYİ Parti'de sık sık adı geçen Ceyhan Belediyesi eski Başkanı Alemdar Öztürk ile flört halinde olan Yeniden Refah Partisi, hafta içinde Alemdar Öztürk ile görüşmesi bekleniyor. İYİ Parti'nin CHP ile Ceyhan'da ittifak yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Öztürk'ün aday olmak için Yeniden Refah Partisi'nin kapısını çalacak diğer bir isim olacağı öne sürüldü.

Yeniden Refah Partisi ve Demokrat Parti'de adı geçen Burhan Onuk'a adaylık teklifinde bulunulduğu, Yeniden Refah Partisi'ne sıcak baktığı konuşuluyor.

Ceyhan'da partisinden aday olamayan siyasetçilere kapı aralayan Yeniden Refah Partisi ve Demokrat Parti'yi hareketli günler bekliyor...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık