Uçar: “Haklılığımız Ortaya Çıktı”

Uçar: “Haklılığımız Ortaya Çıktı”
  • 10 Ocak 2024, Çarşamba 15:29

Adana Büyükşehir Belediye Meclisinin 2024 yılı Ocak ayı toplantısı, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik başkanlığında yapıldı. MHP Meclis Üyesi Şehmus Uçar, Adana Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan ‘rüşvet’ operasyonunu meclis gündemine taşıdı.

Adana Büyükşehir Belediye 2023 yılı nisan ayı olağan toplantısı sırasında billbordlar ile ilgili bir konuşma yaptığını ve Adana Büyükşehir Belediyesinin reklam giderleri üzerinden zarara uğratıldığını belirten Uçar, “Adana Büyükşehir Belediyesi’nin reklam giderleriyle ilgili 30 milyon lira zarar uğratıldığını Nisan ayı meclis toplantısında bahsetmiştim. Ben tüm bunları anlatırken Başkan Karalar, hiddetlendi ve böyle bir şey olmadığını söyleyip bizi yalancılıkla suçlamıştı. Şimdi biz o ‘yalancılık’ madalyasını Başkan Karalar’ın boynuna takıyoruz” dedi.

MHP’li Uçar, “Adana Emniyeti, geçtiğimiz ay Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bir operasyon düzenledi ve 5 kişi tutuklandı. Basından okuyup gördük ki 58 milyon lira gibi bir astronomik rakamla Belediye zarara uğratıldı. Başkan Karalar’ın danışmanı olayı öyle bir noktaya getirmiş ki güzellik uğruna çok ciddi sayıların reklamcılar tarafından güzellik merkezlerine aktarıldığı tespit edildi. Sayın Karalar ise hala ‘Benim olduğum yerde yolsuzluk olmaz, yalan, yanlış olmaz’ diyor. Yine ilaçlamalarla ilgili olan şikayetler üzerine ‘reklam giderleri üzerine gidin’ demiştim. Bugün geldiğimiz noktada görüyoruz ki bizim haklılığımız ortaya çıktı” ifadelerini kullandı.

SORGULAYACAĞIZ

Adana Büyükşehir Belediyesi’nden çıkan her parayı sorgulayacaklarını dile getiren Uçar, “Reklam ve billbordlar ile ilgili giderler üzerinden Adana Büyükşehir Belediyesi ciddi bir zarara uğratılmıştır. Bizler yandaş medyaya aktarılan paraları sorgulayacağız, reklamlara harcanan parayı sorgulayacağız, kiralık araçları sorgulayacağız, kiralık iş makinelerine ödenen paraları sorgulayacağız. Belediyelerin paralarının nerede, nasıl, kimlere peşkeş çekilerek kullanıldığını sorgulayacağız” diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık