"Sandıkta Hakkını Teslim Edeceğiz"

  • 29 Şubat 2024, Perşembe 13:16

Gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar, gittiği her yerde; ‘Hakkın yenildi, sandıkta hakkını teslim edeceğiz’ sözleri ile karşılaştı.

31 Martta gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar, gittiği her yerde büyük ilgi görüyor. 

“HAKKINI TESLİM EDECEĞİZ”

Gündüz esnaf gezisi akşam ev toplantılarıyla halkla bir araya gelen Başkan Adayı Aydar, sahada büyük ilgi görüyor. Partili partisiz her seçmenin Aydar’ı gördüğünde en sık kullandığı kelime ise; “Kısa zamanda çok iş yaptı, gecenin 1-2’sinde sokakta caddede işçilerin başında idin. Hakkın yenildi, sandıktan hakkını teslim edeceğiz” 

YAPTIKLARI HAFIZALARDA 

2019 yerel seçimlerinde Ceyhan Belediye Başkanı seçildikten 11 ay sonra görevden alınan Kadir Aydar, görev yaptığı süre zarfında yaptığı çalışmalarla halkın hafızasında yer edindi. ‘Tarım kalan hikayeyi tamamlamaya geliyoruz’ sloganıyla tekrar yola çıkan Başkan Adayı Aydar gittiği her yerde; “Yaptığın çalışmayı gördük eğer görevde kalsaydın bugün bambaşka bir Ceyhan’da yaşıyor olacaktık. O yüzden sandıkta hakkını geri vereceğiz” İfadelerini kullandı.

Kadir Aydar'dan Siyasi Nezaket! Kadir Aydar'dan Siyasi Nezaket!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık