Saadet Partisi Ceyhan Belediye Başkan Adayı Mesut Girişkin basınla bir araya geldi

Saadet Partisi Ceyhan Belediye Başkan Adayı Mesut Girişkin basınla bir araya geldi
  • 10 Şubat 2024, Cumartesi 20:23

Saadet Partisi Ceyhan Belediye Başkan Adayı Mesut Girişkin Ceyhan basınıyla kahvaltıda bir araya geldi. 

Saadet Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Acarlar, İl Başkanı Hasan Şaybak, İlçe Başkanı Sezai Şimşek ve yönetimi katıldı. 

Saadet Partisi Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşman İlçe Başkanı Sezai Şimşek, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde, Ceyhan'ımız için, ülkemiz için, İslam coğrafyası için, hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Kardeşliği ve birliği öne alacağız. Saadet Partisi olarak birleştirici gücüz. Başta kendi adaylarımız olmak üzere, tüm adaylara başarılar diliyorum." İfadelerini kullandı.

Saadet Partisi İl Başkanı Hasan Şaybak ise; "31 Mart'ta ülkemiz yerel seçime gidiyor. Her alanda çöküntüye hezimete uğramış, insanımızı bir nebze de olsa bu sıkıntıdan kurtulup, insanımız insanca yaşayacağı 31 Mart seçimlerine hepimiz kitlenmiş durumdayız. Rahmetli Erbakan hocamızın emanetini aldık. Nasıl bir yol çizdiyse, bizde aynı yolda yürüyoruz." Dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Acarlar şöyle konuştu: "Ev kiraları 10-15 bini bulmuşken, emekli maaşları ortada. İnsanı işlerle uğraşmak gerek. Gençlerin dertlerini bilirim, anne babanın nasıl çaresiz kaldığını bilirim, istihdam alanı açmak yerine, yaz boz kır dökle olmaz belediyecilik. Emeklinin durumu bu, gencin durumu bu deyip, dediklerimizi yaparlarsa, biz birşeyleri başarmışız demektir" diye konuştu.

Saadet Partisi Ceyhan Belediye Başkan Adayı Mesut Girişkin ise; "Ceyhan gelişmedi. İnşallah bunu birlikte başaracağız. Herkes elini taşın altına koyacağız, Ceyhan'a hizmet edeceğiz. Ceyhan'da gençler yollarda geziyor, iş yok. İstihdam sağlayacak alanlarda iş insanlarına kolaylıklar sağlayarak, Ceyhan'da işsizliği bitireceğiz. Eski Ceyhan daha güzeldi. Bir de şimdiki duruma bakın! İnsanlar robotlaşmış durumda. Dışarıdan yatırımcı gelmezse, Ceyhan'da işsizlik bitmez, Allah'ın izniyle 31 Mart'ta seçimi kazanarak, Ceyhan'ı yatırımcılarla buluşturup, işsizliği bitireceğiz" ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık