Nusret Saçlı Ceyhan İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Akar'ı topa tuttu...

Nusret Saçlı Ceyhan İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Akar'ı topa tuttu...
  • 05 Ocak 2024, Cuma 15:54

İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Av. Nusret Saçlı Tam Adana Tv'de yayınlanan Hodri programında açtı ağzını, yumdu gözünü.

İYİ Parti Ceyhan İlçe Başkanı Ahmet Akar'ın basına servis ettiği, Nusret Saçlı ve beraberinde bulunanlar hakkında İhraç istemiyle disiplin kuruluna sevk ettiği gündeme geldi. 

Gazeteci Ersin Sucu'nun sorularını yanıtlayan Saçlı, Ahmet Akar'ı bombardımana tuttu. Saçlı şöyle konuştu: "Benimle alakalı olan kısmı şuydu, benim disipline verilme sebebim, biz grup toplantıları yapıyoruz, siz mazeretsiz olarak katılmıyorsunuz. Evet katılmadım, doğrudur. Ancak ben bu partinin kurucu ilçe başkanıyım. inkar etseler de, beğenmeseler de, öyle de böyle de deseler de bunu değiştiremezler. Bu partinin kurucu ilçe başkanı benim. İhraç istemiyle disipline sevk etmek için yeterli bir sebep midir soruyorum Ahmet Akar'a?" diye konuştu.

AHMET AKAR İYİ PARTİ'Yİ BİLEREK KARIŞTIRDI...

Av. Nusret Saçlı sözlerine şöyle devam etti: "Ahmet Akar'ı ilçe başkanlığına getiren güçler, aynı zamanda Alemdar Öztürk'ü de belediye başkan adayı olmasını istiyorlar ama Ahmet Akar bunu istemiyor. Şimdi ağır şeyler konuşup aralarını Bozmak istemem ama bana neler söylediklerini söylesem birbirlerini yerler, kaldı ki birbirlerini hiç sevmezler ve şu tarihini hatırlamamakla birlikte, Hüseyin Sözlü Ceyhan Belediyesi Başkanı iken Hüseyin Sözlü canlı şahittir, onun sayesinde aralanmışlardır Alemdar Öztürk ve Ahmet Akar birbirine yumruk çekmiş insanlardır. Geldiğimiz noktaya baktığımızda, Alemdar'ın başkan adayı olmasını isteyen güçler aynı güçler olduğundan Ahmet Akar, Alemdar'ı sabote edemiyor, yani açıktan bu adamı istemiyorum diyemiyor. Benim kanaatim, tanıdığım kadarıyla söylüyorum; İYİ Parti'nin içini karıştırıyor. Bunu siyaset yapmış herkes bilir." dedi.

AHMET AKAR, MERAL AKŞENER FETÖCÜ KORKUSUYLA YÖNETİMİM DE YER ALMADI...

Av. Nusret Saçlı, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Akar'a yönetimime girmesini söyledim, cesaret edemedi dedi.

Saçlı, sözlerine şöyle devam etti: "Sayın Meral Akşener ile ilgili ileri geri lafla dediler, Fetöcü'dür. 15 Temmuzu işaret etti dediler, bir sürü laf ettiler. O dönem içerisinde, Sayın Ahmet Akar; "Meral Akşener'in peşinden gidenlere Fetö'cü diyorlar, benim iş yerimi maliyeciler basar da, bana ceza yazarlarsa hakkımda soruşturma açılırsa gibi kaygılarını hep iletiyordu.

İYİ Partili olmak bir riskti o dönemde, Meral Akşener şehir şehir gezerken, yanındaydım. ama Ahmet Akar yoktu." İfadelerini kullandı.

Ceyhan Belediyesi Meclis Toplatısı'nda İYİ Parti'den istifa ettiğini söyleyen İYİ Parti'nin kurucu ilçe başkanı Av. Nusret Saçlı, Hodri Meydan programında istifasını bir kez daha yineledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık