Mustafa Bayar ve Burhan Onuk Kadir Aydar Dedi

Mustafa Bayar ve Burhan Onuk Kadir Aydar Dedi
  • 10 Şubat 2024, Cumartesi 15:04

CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar seçim ofisinde canlı yayına katıldı.

Kadir Aydar, canlı yayında vatandaşlara sürpriz yaptı. Belediye meclis üyelerinin de yer aldığı açık oturumda, MHP'li Mustafa Bayar ve bir dönem AK Parti'de siyaset yapan Burhan Onuk'u yanına alarak gücüne güç kattı.

Mustafa Bayar şöyle konuştu: "Neden Kadir Aydar? Önümüzdeki 31 Mart'ta seçimde biz Cumhurbaşkanı seçmeyeceğiz, parti başkanı da seçmeyecegiz, biz milletvekili seçimi de yapmayacağız, biz şehirimize en iyi hizmeti kim verir, kim bunu yerine getirir onu Başkan seçeceğiz. Geçmiş dönemde yapmış olduğu hizmetlerde diğer adaylara göre benim şahsım nazarında daha ön planda gördüğüm için gençliği, vizyonu ve halkın içerisinde sevilen bir başkanımız olduğu için, bu yönde Kadir Aydar başkanımızla hareket etmeyi düşündük. Ceyhan'ımıza hayırlara vesile olacağına tüm kalbimle inanıyorum. Uzun yıllar siyasetin içinde bulundum. Belediye Başkanlığı yaptım, ilçe Başkanlığı yaptım, en sonunda Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Başkan Vekili'yim ve en sonunda 2019 yılında aday oldum. Fakat İttifak dolayısıyla çekildik.

Ceyhan için hayallerimiz vardı. O zamanlar hayallerimizin yarım kalmasından dolayı Kadir başkanımızla birlikte hayallerimize ulaşacağımızdan dolayı Kadir başkanımızla hareket edeceğiz. Bunu başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Kadir Aydar'a Mustafa Bayar'dan sonra bir destek de Burhan Onuk'tan geldi.

Onuk şöyle konuştu: "Hizmet Partisi çatısı altında duruyoruz. Parti değişikliği söz konusu değil. Kadir Başkanımızın yarım kalan ideallerini gerçekleştirmesi için yanında yer almaya karar verdik. Biz burada CHP çatısı altında değil, biz Hizmet Partisi çatısı altında ve Büyük Ceyhan ittifakı çatısı altında projelerimizi ve ideallerimizi gerçekleştirmek için buradayız. Uzun süre bürokraside yer aldım. Siyasette başarılı olamadım, bunda da bir hayır vardır. Siyasette gerçekleştiremediğimiz ideallerimizi, hizmet partisi adayı Kadir Aydar'la bu seçimi gerçekleştireceğiz. Mevcut adaylar arasında kendisine inanıyorum ve yanında yer alıyorum" diye konuştu.

Kadir Aydar Dobra Dobra Konuştu! Kadir Aydar Dobra Dobra Konuştu!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık