MHP’nin yeni İl Başkanı Yusuf Kanlı Adana’da hedef büyüttü!

Milletvekili aday adaylığı için istifa eden Bünyamin Avcı’dan boşalan MHP Adana İl Başkanlığı görevini, MHP Genel Merkezince atanan Yusuf Kanlı üstlendi. Yoğun katılımlı, coşkulu ve heyecanlı devir teslim töreninde birlik ve beraberlik mesajı verildi.

MHP’nin yeni İl Başkanı Yusuf Kanlı Adana’da hedef büyüttü!
  • 27 Aralık 2022, Salı 21:51

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı görevini Yusuf Kanlı üstlendi. Yaklaşık altı yıldır görev yapan Bünyamin Avcı, düzenlenen törenle görevini MHP Seyhan eski İlçe Başkanı Yusuf Kanlı’ya devretti.

Büyük coşku ve heyecana sahne oldu

Milletvekili aday adayı olmak için tüzük gereği istifa eden mevcut İl Başkanı Bünyamin Avcı, yerine atanan MHP Seyhan eski İlçe Başkanı Yusuf Kanlı’ya görevini devretti. Kanlı, törene eşi Demet Hanım ile birlikte geldi. MHP Adana İl Başkanlığı’nda düzenlenen ve oldukça yoğun bir katılım görülen törende büyük coşku ve heyecan yaşandı.

Bünyamin Avcı: Birlikte başaracağız

Bünyamin Avcı, daha önce çeşitli kademelerde görev yapan Yusuf Kanlı’ya görevi devretmekten mutluluk duyduğunu belirterek “Sayın Yusuf Kanlı içimizden biri olan kıymetli arkadaşımız. Kendisini tebrik ediyorum. Bize düşen, Sayın Genel Başkanımızın emrinde, teşkilatlarımızın emrinde olarak bayrağımızı Adana’da en yükseklere dikmek için birlikte omuz omuza çalışmaktır. İnşallah bunu hep beraber başaracağız.” diye konuştu.

Yusuf Kanlı: En iyi sonucu almak için çalışacağız

Yeni İl Başkanı Yusuf Kanlı ise şunları söyledi:

“Adana’da bana bu görevi layık gören Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’ye saygılarımı arz ediyorum; değerli büyüklerime, yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sayın Genel Başkanımızın Adana’da emrindeki kadroları olarak, ilçe başkanlarımızla, belediye başkanlarımızla, Ülkü Ocakları başkanlarımızla, kadınlarımızla, gençlerimizle hep birlikte yekvücut olarak, omuz omuza vererek önümüzdeki seçimlerde en iyi sonucu almak için çalışacağız. Hiç kimseyi ayırmadan, birbirimizden ayrılmadan kucaklaşacağız ve partimizi Adana’da daha da büyüteceğiz. 2023 seçimlerinde milletvekili sayımızı, daha sonra yapılacak yerel seçimlerde ise başta büyükşehir belediyesi olmak üzere belediye sayımızı artırmanın çabasını vereceğiz.”

Büyük coşkuya, kucaklaşmaya ve heyecana sahne olan törende MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, konuşmasını “Dede Korkut’un Duası” ile tamamladı.

Törene katılan isimler…

MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, MHP Adana eski il yönetimi; MHP ilçe başkanları Baha Bener, Tamer Yücel, Hasan Öztuğ, Mustafa Kızılelma, Nihat atlı, Murat Mirzaoğlu, Bayram Kabak, Fikret Çilingir, Savaş Ağca, Sezai Yılmaz, Abdullah Esentürk, İsmail Arıcı, Halim Özyürek, Şeref Dinç; belediye başkanları Bilal Uludağ, Mustafa Çay, Necip Topuz, Mustafa Şahin Gökçe, Türkeş Filik, Saadettin Aslan, Ahmet Sel; MHP eski Genel Başkan Yardımcısı Salih Gökçe, önceki dönem İl Başkanları A. Kadir Üçkardeşler, Mustafa İzgioğlu, Sertan Duran, Yusuf Baş, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, TÜRKAV Şube Başkanı Oğuzhan Baykuş, KAÇEP yöneticileri ile teşkilat mensupları ve partililer katıldı.

Kurucu Yönetim Kurulu Üyeleri açıklandı

Bu arada, MHP Genel Merkezinin MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı başkanlığında oluşturulan Kurucu Yönetim Kurulu yetki belgesi de paylaşıldı. Buna göre 90 kişiden oluşan MHP Adana yeni İl Yönetim Kurulu, önümüzdeki günlerde görev bölümü yapacak.

Yusuf Kanlı kimdir?

Daha önce farklı dönemlerde MHP Adana İl Muhasipliği, İl Başkan Yardımcılığı, Seyhan İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Yusuf Kanlı, 2015 seçimlerinde de Adana Milletvekili Aday Adayı oldu. Yeminli Mali Müşavir ve Kamu Denetçisi olan Yusuf Kanlı, Demet Kanlı ile evli olup iki çocuk babasıdır.

Türk Halk Müziğin Güçlü Sesi Songül Karlı Kurtuluş Bayramı'nda  Ceyhan'da Türk Halk Müziğin Güçlü Sesi Songül Karlı Kurtuluş Bayramı'nda Ceyhan'da

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık