MHP

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla yurt genelinde başlatılan “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları”na Adana’da Ceyhan ve Yumurtalık Teşkilatlarının etkinlikleriyle devam edildi.

MHP
  • 16 Mayıs 2022, Pazartesi 10:10

ADANA MHP'DE AYDINLATMA TOPLANTILARI CEYHAN’DA DEVAM ETTİ

MHPGenel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla yurt genelinde başlatılan ve Ramazan ayı münasebetiyle ara verilen “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları”na Adana’da devam ediliyor. Sahalarda fırtına gibi esen MHP, Adana’da parti tabanında heyecan ve coşkuyu artırırken, halkta büyük teveccüh görüyor.

CEYHAN’DA CEYHAN VE YUMURTALIK TEŞKİLATLARIYLA TOPLANTI YAPILDI

Bu kapsamda MHP Adana İl Başkanlığı’nın koordinasyonunda, MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı’nın divan başkanlığında  Ceyhan ve Yumurtalık Teşkilatlarının ev sahipliğinde Ceyhan’da gerçekleştirildi.

Şehitler anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda, Toplantının ev sahipliğini yapan, Ceyhan İlçe Başkanı Murat Mirzaoğlu ve Yumurtalık İlçe Başkanı Halim Özyürek birer konuşma yaparak katılımcılara yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür etti. İlçe Başkanları çalışmaları hakkında bilgi verdi.

KONUŞMACILAR, BÖLÜCÜ VE YIKICI MUHALEFETİ ANLATTILAR…

Yoğun bir katılımın olduğu toplantıda MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MYK Üyesi Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyesi Uğur Öztürk ülke gündemini değerlendirdiler, gayri milli muhalefetin izlediği küresel emperyalizme hizmet eden, kaosa üreten, yıkıcı, bölücü terör örgütlerine arka çıkan politikalarını anlattılar.

AVCI: OMUZ OMUZA YÜRÜYORUZ

Adana’da iddialı olduklarını belirten MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle, MYK üyelerimizle, kadın teşkilatlarımızla, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimizle ve tüm kadrolarımızla sahada en fazla yer alan, en çok çalışan, halk ile en fazla iç içe olan partiyiz. ‘Hedef 2023-Lider Ülke Türkiye’ diyerek omuz omuza yürüyoruz. Adana'mızın ortak aklı, hemşehrilerimizin feraseti, ikinci kez yol kazasına izin vermeyecektir. Allah’ın izni, kıymetli vatandaşlarımızın teveccühleriyle partimizin, Cumhur İttifakı’nın bayrağını göndere çekeceğiz.” diye konuştu.

KENDİ YAPTIRDIKLARI ANKETLERDE BİLE CUMHUR İTTİFAKI %51

MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk ,  CHP’nin yaptırdığı anketlerden örnekler vererek, Millet İttifakı’nın kendi yaptırdıkları  anketlerde bile Cumhur İttifakı’nın %51 olduğunu söyledi.

Öztürk, Dünyada devam eden ekonomik sıkıntıların tüm ülkeleri etkilediğini, Türkiye’nin ise mevcut sorunlarını aşabilecek bir iradeyi tesis ettiğini anlatarak, kademe kademe proplemlerin çözüme kavuşacağını kaydetti.

Suriye ve Ukrayna örneğini veren ve milli bekanın önemini dile getiren Öztürk "Demek ki bekana sahip çıkamazsan, milli savunmanı kuramazsan, kendi silahınıyapamazsan, kendi siyasetini üretemezsen, birilerinin maşası olursan başına gelecek bellidir. Cumhur İttifakı'nın ülkemize sağladığı istikrarın ve omurgalı dış siyasetin devam etmesi gerekiyor" diye konuştu.

CUMHUR İTTİFAKI'NIN DEVAMINI SAĞLAMAK ZORUNDAYIZ

MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, güçlü ve istikrarlı duruşu için Cumhur İttifakı'nın devamını sağlamak zorundayız. CHP ne yazık ki i, "2023 seçimleri vatanımız ve milletimiz için çok önemli" vurgusu yaptı. Ersoy, "Ülkemizin daha gü ktidar olma hayali uğruna temel değerlerinden vazgeçmiş, PKK uzantısı terör destekçisi HDP ile birlikte olmuştur. Biz 'Hdp, PKK’nın uzantısıdır' diyoruz, ancak bu gerçek ne CHP’yi ne de İP’i rahatsız etmiyor. Tek hedefleri Erdoğan düşmanlığı; bu düşmanlık gözlerini kör etmiş" ifadesini kullandı.

MYK Üyesi Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay ise, Cumhur ittifakı!nın Türkiye için ne denli önemli olduğunu ve bölücüleri içinde barındırdıklarını belirttiği Millet İttifakının da Türkiye için çok tehlikeli olduğu yönünde bilgiler verdi

TÜRK MİLLETİ BUNLARA GEÇİT VERMEYECEKTİR

MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı da, Millet İttifakı'nın Türkiye için milli güvenlik sorunu haline geldiğini vurguladı. Varlı "Biz diyoruz ki 'HDP kapatılmalı', Kılıçdaroğlu ise HDP'yi gözardı edemeyiz, onları da aramıza almalıyız'.diyor. Milliyetçilik maskesiyle siyaset yapan hanımefendi ve diğerleri de HDP siyasi meşru bir partidir', mesajı veriyorlar.  Bu milletin askerine, polisine, öğretmenine; kundakdaki bebeklere kurşun sıkan, 40 yıldır Türkiye'yi bölmeye çalışan terör örgütünün güdümüne girmiş bir yapıya bu ülke emanet edilebilir mi? Millet İttifakı, en büyük milli güvenlik sorunu haline gelmiştir. Türk Milleti bunlara geçit vermeyecektir” dedi.

Toplantıya MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, AK Parti İlçe Başkanı Sami Özsoy, Ceyhan  Ülkü Ocakları Başkanı Burak Türker, Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Ayşe Muhacir, MHP Ceyhan ve Yumurtalık İlçe teşkilat yöneticileri, Meclis üyeleri ve çok sayıda partili vatandaş katıldı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık