MHP Adana’da Yusuf Kanlı dönemi!

MHP Adana İl Başkanlığı’nda bayrak değişimi… Mevcut İl Başkanı Bünyamin Avcı, görevini MHP Seyhan eski İlçe Başkanı Yusuf Kanlı’ya devretti.

MHP Adana’da Yusuf Kanlı dönemi!
  • 26 Aralık 2022, Pazartesi 20:51

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı görevinde eski Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı dönemi başladı. MHP Adana İl Başkanlığı görevini yaklaşık altı yıldır sürdüren Bünyamin Avcı, bugün görevini MHP Seyhan eski İlçe Başkanı Yusuf Kanlı’ya devretti. MHP Adana İl Başkanlığı’nda yapılan törende Bünyamin Avcı ve Yusuf Kanlı salona birlikte girdiler. MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyesi Uğur Öztürk, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Türkiye Kamu-Sen Temsilcileri, TÜRKAV Adana Temsilcileri ile çok sayıda teşkilat yöneticilerinin de bulunduğu törende Bünyamin Avcı ve halefi Yusuf Kanlı birlik beraberlik mesajı verdiler, “Her şartta omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” dediler. 

Bünyamin Avcı’nın milletvekili seçimlerinde aday adayı olmak için tüzük gereği  istifasıyla boşalan göreve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tensip ve takdirleri ile Yusuf Kanlı MHP Adana İl Başkanlığı görevine atanmıştı. Daha önce farklı dönemlerde MHP Adana İl Muhasipliği, İl Başkan Yardımcılığı, Seyhan İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Yusuf Kanlı, 2015 seçimlerinde de Adana Milletvekili Aday Adayı olmuştu. Mali Müşavir olan Yusuf Kanlı, evli ve iki çocuk babasıdır.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık