Meral Akşener Büyükşehir Adayını Resmen Açıkladı

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklamak üzere Adana'ya geldi. Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Ayyüce Türkeş'i duyurdu.

Meral Akşener Büyükşehir Adayını Resmen Açıkladı
  • 11 Ocak 2024, Perşembe 15:03

31 Mart Yerel Seçimlerine kendi adayları ile gitme kararı alan ve Büyükşehir dahil Adana'da birden fazla aday çıkaracaklarını açıklayan İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener, bugün Adana'ya gelerek partisinin adaylarını bizzat açıkladı. 

"BAŞBUĞ'UMUZUN BUGÜNKÜ TEMSİLCİSİDİR AYYÜCE TÜRKEŞ"

İYİ Parti Lideri, Adana İl Başkanlığında partisinin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nın Ayyüce Türkeş olduğunu şu sözlerle açıkladı:

"Ayyüce hanımın bir özelliği var. Adana'nın da bir özelliği var. Adana rahmetli Başbuğ'umuzun şehri. Adana rahmetli Başbuğ'umuzu bağrına basmış ve onu milletvekili seçmiş ilimiz. Benim gözümde Adana Başbuğ'umuzun kadim şehri. Dolayısıyla bugün burada onun kızını, onun mücadeleci ruhunu taşıyan ve onun bugünkü temsilcisi olan bir siyasetçi" dedi. 

Partililerin ve basının önünde İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Ayyüce Türkeş'i resmen duyurmuş oldu. 

CEYHAN İYİ PARTİ'DE KAZAN KAYNIYOR... CEYHAN İYİ PARTİ'DE KAZAN KAYNIYOR...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık