"Kazandığımızı Gözlerimle Görüyorum"

  • 27 Mart 2024, Çarşamba 13:43

CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar: "Her Geçen Gün Kazandığımızı Gözlerimle Görüyorum"

CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar, Sarısakal Mahallesi’nde düzenlenen mahalle toplantısı mitinge dönüştü. Coşkulu kalabalığa Nazım Hikmet’ten şiir okuyan Kadir Aydar, ‘‘Her geçen gün kazandığımızı gözlerimle görüyorum’’ dedi.

31 Mart Seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar, Sarısakal Mahallesinde yaptığı mahalle toplantısında adeta sevgi seliyle karşılandı. 

YAPTIKLARINI VE YAPACAKLARINI ANLATTI

Sarısakal Mahallesi’nde Ceyhanlı kararsız seçmenlere seslenen Kadir Aydar, “Bu seçim Ceyhan’ı çok sevenlerle Ceyhan’ın yıllarını heba edenlerin seçimi. Eğer Ceyhan’ı çok sevselerdi çalışan adamı görevden almazlardı. Kent meydanlarını biz yaptık, kreşleri biz yaptık, makam aracını gelin ve damatlara verdim. Belediye başkanlığı maaşımı almadım. Korumalarım olmadı. Şimdi de tek geziyorum o zaman da tek gezdim. Bu mahallede doğalgaz sorunu var. Ben görevde olduğum sürece buraya doğalgaz gelecek. Sarısakal’a 37 bin metrekare kent meydanı olacak. İçerisinde halısaha, kadın sohbet evi, çay bahçesi, kreş ve kütüphane olacak. Çocuklarınız orada ders çalışacak. Her geçen gün kazandığımızı gözlerimle görüyorum.’’ Şeklinde konuştu.

AYDAR’DAN NAZIM HİKMET ŞİİRİ 

Sarısakal’da sevgi seli ile karşılanan Kadir Aydar muhteşem karşılama sonrası konuşmasını Nazım Hikmet’in şiirini okuyarak tamamladı. Aydar, ‘‘Sizi düşünmek güzel şey, ümitli şey, dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkıyı dinlemek gibi bir şey… Fakat artık ümit yetmiyor bana, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum.’’ Dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık