Kadir Aydar'dan Siyasi Nezaket!

Kadir Aydar'dan Siyasi Nezaket!
  • 27 Şubat 2024, Salı 11:10

CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar, diğer partilerin adaylarını ziyaret ederek; “Seçimler gelip geçici kalıcı olan Ceyhan’ diyerek sükunet çağrısında bulundu. 

31 Mart 2024 seçimlerine sayılı günler kala CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar, İYİ Parti Ceyhan belediye başkan adayı Alemdar Öztürk ve Yeniden Refah Partisi Ceyhan Belediye Başkan Adayı Gazi Örlün’ü ziyaret etti. 

AYDAR: TEMENNMİZ SEÇİMİN SORUNSUZ BİTMESİ

İlk olarak İYİ Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Alemdar Öztürk’ü ziyaret eden Başkan Aydar; “Öncelikle randevumuza olumlu cevap verdikleri için Alemdar başkana teşekkür ediyorum. Alemdar Başkan ile ortak noktamız Ceyhan’a hizmet ederken görevden alınan iki seçilmiş başkanız. Önümüzdeki seçim yerel seçim ve bu seçimde partilerden ziyade aday ve adayların projeleri yarışmalıdır. Önümüzdeki seçimlerde tek temennimiz seçimin sorunsuz bir şekilde sona ermesidir” dedi. 

Ziyaretten dolayı Aydar’a ve beraberindeki heyete teşekkür eden Başkan Adayı Alemdar Öztürk ise; “

Ceyhan’a hizmet etme düşüncesi ile yola çıkan sizi ve meclis üyesi adayı arkadaşlarınızı kutluyor, nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz günlerde televizyon programında ‘Adaylar ekranda projelerini tartışsın’ çağrınız vardı ve bende bu çağrınıza istinaden İzzet beye ‘Varım’ diye haber iletmiştim. Bu program halkımızın adayların düşüncelerini, projelerini öğrenmesi açısından son derece önemlidir” dedi.

ÖRLÜN: HİZMETİN PARTİSİ OLMAZ

Aydar, Daha sonra Yeniden Refah Partisi Ceyhan Belediye Başkan Adayı Gazi Örlün’ü ziyaret etti. Kadir Aydar ile aynı mahallenin bir ferdi olduğunu ifade eden Gazi Örlün; “Kadir bey belediye başkanlığı yaptığı 11 ayda Ceyhan’da gözle görülür hizmetlere imza attı. Kapısı her zaman halka açık olan bir belediye başkanıydı. Partimizde yapılan mülakatta ‘Siz kazanmazsanız kim kazansın?’ diye sorduklarında Kadir Aydar dedim. Ama o CHP’li dediler, bende şehrime hizmet edildikten sonra hangi partiden olduğu benim için önemli değil dedim” diye konuştu.

Önemli olan Ceyhan’ın hak ettiği hizmeti alabilmesi olduğunu söyleyen Başkan Adayı Aydar; “1 nisandan sonra yine bir arada olacağız, Ceyhan’ın 5 yıl kaybedecek lüksü kalmamıştır. Hepimizin temennisi daha yaşanabilir bir Ceyhan’ı yaratmaktır” dedi.

Aydar, şehri yönetmeye talip olan tüm başkan adaylarınından randevu talep ettiklerini, talebe olumlu cevap verecek her adayı ziyaret edeceğini söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık