KADİR AYDAR GELİYORUM DEDİ

KADİR AYDAR GELİYORUM DEDİ
  • 04 Aralık 2023, Pazartesi 14:51

Ceyhan'ın seçilmiş Belediye Başkanı Kadir Aydar sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.

Kadir Aydar: "Bilindiği üzere, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde halkın hür iradesi, tercih ve teveccühü ile Ceyhan tarihindeki en yüksek oya ulaşarak belediye başkanı seçilmiştim.

Ama biliyorsunuz şarkımız yarım kalmıştı. Bu şarkıya hep beraber başlamıştık. Hep beraber bu şarkıyı söylemiştik. Nereye gitsem bu bitmemiş şarkıyı duyuyorum. Nerede olsam bu şarkıyı yeniden söylemem gerektiğini anlatıyorsunuz ve nereye gitmek istesem sizleri ardımda bırakıp yeni bir şarkıya başlamak bana zor geliyor.

Her ne kadar bir yüzümüzü Adana’nın bereketli toprakları Çukurova’ya da çevirsek Ceyhan’ı ve sizleri ardımda bırakıp yeni bir hikayeye başlayamıyorum. Evet haklısınız yeni bir hikaye yazacaksak bir öncekini bitirmek gerek, yarım kalan şarkımıza kaldığı yerden başlamak gerek.

Anladım ki bu şarkı bitmedikçe, bu şarkıyı bitirmedikçe dünya bana zor gelecek. Anladım ki bu şarkıyı bitirmedikçe yeni bir şarkı söyleyemeyeceğim. Evet dünyanın bütün imkanlarını önüme de koysalar, dünyanın en garanti sahnesinde yeni bir şarkı söyleme fırsatı da verseler ne yazar? Ben önce kendi yazdığım şarkıyı bitirmeliyim. Ayrıca uzun yıllar sonra partimizin Ceyhan’da seçimi kazanması, artık kaybetmeye tahammülümüzün kalmaması hep birlikte yeni ve coşkulu bir bir başlangıçla kucaklaşmamızı zorunlu kılıyor. Anketlerdeki talep ve teveccühünüz, bu süreçte bu en doğru kararın en büyük yol göstericisi oldu.

Sizleri çok seviyorum. Ceyhan’ı çok seviyorum. Sizlerle aramda öyle bir bağ var ki aynen Neşet Babanın dediği gibi gönülden gönül’e gider ama yol gizli değil, dil gizli değil… Yol belli yolumuz belli, dil belli dilimiz belli, hedef belli hedefimiz belli.

Bu doğrultuda diyorum ki şimdi ben sevgiyi, ahde vefayı bana sevgiyle bakan gözleri, içten sarılmaları, öptüğüm elleri, kucaklamaya, Ceyhan ile yarım kalan hikayeyi tamamlamaya geliyorum. 

Şimdi ben, kendimi size emanet etmeye, ‘hadi hep beraber’ demeye geliyorum. 

Şimdi ben el ele göz göze gönül gönüle birlikte olmaya geliyorum.

Şimdi ben Ceyhan’a hizmet için geliyorum.

Tutun ellerimden !

Sözümüz var, sevdamız var, düşümüz var!

Birlikte başaracağız!" İfadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık