Kadir Aydar Dobra Dobra Konuştu!

Kadir Aydar Dobra Dobra Konuştu!
  • 10 Şubat 2024, Cumartesi 13:48

Gazeteci İzzet Aydemir'in hazırlayıp, sunduğu Çukurova Gündem programının konuğu CHP Ceyhan Belediye Başkan adayı Kadir Aydar oldu. 

Kadir Aydar'ın seçim ofisinin önünde gerçekleşen canlı yayında, çok sayıda vatandaşlar izledi. Kadir Aydar canlı yayında dobra dobra konuştu: "Eskiden yapmış olduğumuz yanlışı şimdi yapmıyoruz. Eskiden oy istemeye gittiğimizde; "Ben Kadir Aydar, Belediye Başkan adayıyım, bana oy verirmisiniz?" diyordum. Oy istediğimiz kişinin ismini biliyoruz. Seçilirsek ne yapacağımızı söylemiyoruz. Oturup da vatandaşın düşüncelerini öğreniyorduk. Bu gelenek geride kaldı. 300 metre yeri 8 saatte gezdik. Bunun faydasını gördük. Rehberim olan insan sayısı şu an üç katı oldu. Bütün Ceyhan'a telefon numaramı veriyorum. Gittiğim yerde vatandaşlarımıza diyorum ki; Telefon numaram değişmeyecek. Seçildiğim zaman, benim telefon numaram bu. Beni arayın araya aracı koymayın, Muhatabınız benim.Ceyhanlı'ların seçtiği belediye başkanı ben olacağım, direk bana ulaşabilirler. 

"CEYHAN'A YENİ ESERLER KAZANDIRACAGIZ"

CHP Ceyhan Belediye Başkan adayı Kadir Aydar projeleri hakkında şöyle konuştu: "Yarım kalan projelerim var, belediye başkanı olduğum dönemde, 11 ayda projelerimizin yüzde 80 tamamladık. yarım kalan projelerimizi tamamlayıp, Ceyhan'a yeni eserler kazandıracağız. 

Göreve geldiğimizin ilk 6 ayında yol sorununu çözeceğiz dedik. Asfalt döktük. Zeydan başkanım altyapı sorununu çözerek, benim verdiğim sözü kendi yerine getirdi. Gelirken, Fen İşleri müdürünü arayıp, sordum. Cadde ve bulvarları sordum; Başkanım hepsini yaptık" dedi. 

11 AYDA COK ŞEY YAPTIK"

"Görevim sürecinde, 11 ayda Ceyhan'da çalışan bir belediye geldi. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte uyumlu bir şekilde çalışan, tek derdi Ceyhan olan, Ceyhan'lılar için çalışan bir belediye geldi. Ben Ceyhanlı'lara verdiğim sözü tuttum, kişisel verdiğim sözleri yeri getirdim. Hayallerimiz ne ise yerine getirdim. Kalan işleri de, inşallah eserler katarak yapacağım."

"YARIM KALAN HİKAYELERİM VAR"

CHP Ceyhan Belediye Başkan adayı Kadir Aydar yarım kalan hikayelerini sıraladı. Aydar: 'Yarım kalan hikayemde; Köprüler var, otelimiz var, saunalar, hamamlar var. Parklar, meydanlar var. Yarım kalan hikayemi 4 ayda tamamlayıp, yenisini 1 yıl tamamlayıp, yeni hikayeler yeni eserler kazandıracağım. 

100 yıllık Ceyhan Cumhuriyetinde, Namık Kemal ve Cumhuriyet Mahallesi'ni, Gaziosmanpaşa ve Sarısakal Mahallesi'ni, Ceyhan'ın güneyini ve kuzeyini ayıran, Ceyhan'ın ortasından bir tren istasyonu geçiyor. Sözüm olsun göreve geldiğimin 4. ayında, İbrahim Mete Bulvarı'ndan Cumhuriyet Mahallesi, TOKİ'lerin oraya gelişli gidişli tren hattının üstünden üst geçit yapacağız, ve de bunu 4 ayda yapacağız"

'CEYHAN BELEDİYE BİNASINI OTEL YAPACAĞIM'

CHP Ceyhan Belediye Başkan adayı Kadir Aydar, Ceyhan Belediye binasını, göreve geldiğim ilk ayında taşıyacağım ifadelerini kullandı. Aydar sözlerine şöyle devam etti: "Ceyhan Belediyesi'ni taşındıktan sonra, Büyük Ceyhan Oteli'ni kuracağız. 

"BÜYÜK CEYHAN İTTİFAKI'NI KURACAĞIM"

Siyasetimizi, partimizi memleketimizin önünde tutmama kararı aldık diye Aydar çarpıcı açıklamalarda bulundu. Genel Başkanımız Türkiye İttifakı dedi. Bizde Büyük Ceyhan İttifakı'nı oluşturduk. Bu ittifak siyasi partileri ile değil, Ceyhanlı'ların kendisiyle oluşturduk. Bu ittifakın partisi hizmet partisidir. Siyasi görüşü ne olursa olsun, hizmet partisinde herkesin yeri var.Ceyhan için hayalleri olanlardan, Ceyhan'ı sevenlerden, söz konusu Ceyhan ise, onlarla bir araya gelip, Ceyhan Belediyesi'ni yöneteceğiz." Diye konuştu.

CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar projelerini bir bir sıraladı CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar projelerini bir bir sıraladı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık