İYİ Parti'li Paksoy gençlerle buluştu

İYİ Parti'li Paksoy gençlerle buluştu
  • 06 Temmuz 2022, Çarşamba 22:02

 İYi Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Ümmügülsüm Paksoy, ülkenin gidişatını gençliğin değiştirebileceğini söyledi. İYi Parti'li Suat Gençsoy'un öncülüğünde, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti lokalinde, Hüseyin Önür, Nazif Gökmen, Artuğ Bagatur, Hakan Boyacı, Berkan Dilber ve gençlerle biraraya gelen Ümmügülsüm şöyle konuştu: Paksoy, gençlerin ülkenin kaderini değiştirecek, kötü gidişata 'dur' diyecek ve geleceğe yok verecek umut kaynağı olduğunu belirterek,

"Yakın zamanda önünüze sandık gelecek ve bir tercih yapmanız istenecek. Sizler oylarınızla memleketin makus talihini değişeceksiniz. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener, sürekli gençlerle buluşuyor ve sizlerin sorunlarını tek tek dinliyor. Bizler de partinin yönetim kadroları olarak, başta gençlerin talepleri olmak üzere her kesimin beklentilerine yönelik çözümler üretmeye çalışıyoruz. Elimizden gelenin fazlasını yaptığımıza ve çok çalıştığımıza emin olabilirsiniz. Biz de şundan eminiz ki, Türkiye İYİ olacaksa, ancak gençlerle İYİ olacak. İyi ki varsınız" dedi.

Paksoy'un konuşmasını dikkatle dinleyen gençler de söz alarak, gençliğin acil çözüm bekleyen sorunları olduğunu ve birçok gencin de umudunu kaybederek ülkeyi terk ettiğini dile getirerek, "Bu ülke hepimizin, başka bir Türkiye yok. Millet İttifakı'nın iktidarı devralarak ülkeyi düzlüğe çıkaracağına yürekten inanıyoruz" dediler. Toplantının oldukça yoğun katılım olduğu gözlendi.

Büyük Birlik Partisi Cumhur İttifakı'nın Neresinde? Büyük Birlik Partisi Cumhur İttifakı'nın Neresinde?

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık